2777
2789
عنوان

چقدرر قشنگ بوددد)))👀🌱🐳

228 بازدید | 3 پست

آلباتروس یک نوع مرغ دریایی خیلی بزرگه . اول از همه به وفاداری معروفه . بعد میگن که به دلیل بال‌های بزرگش مورد تمسخر قرار می‌گیره اما با همون بال‌ها می‌تونه مدت زیادی روی دریا بدون بال‌زدن پرواز کنه و خیلی هم به سمت خشکی نمیاد . طبق یکی از شعرهای بودلر ، آلباتروس می‌تونه نمادی باشه از کسی که در جامعه کسی قادر به درکش نیست . مثل هنرمندی که هیچکس هنرش رو درک نمی‌کنه . بال‌های بزرگش باعث میشن که توی آسمون بتونه فرمانروایی کنه ولی همون بال‌ها در زمین باعث خجالت و متفاوت بودنش هستن و اجازه نمیدن که بتونه با دیگران سازگار بشه . از طرفی یه شعر از کولریج وجود داره که داستان یه آقای دریانوردی رو میگه که وقتی می‌بینه یه آلباتروس بالای کشتی در حال پروازه (آلباتروس‌ها نماد خوش‌یمنی هم هستن) عصبانی میشه و بهش شلیک می‌کنه . وقتی این کار رو می‌کنه خودش و کل خدمه‌ی کشتی نفرین میشن و توی دردسر می‌افتن . اونا هم این آقا رو‌ مقصر همه چیز می‌دونن و برای تنبیه مجبورش می‌کنن که پرنده رو دور گردنش بندازه که به همه نشون بده چه گناهی مرتکب شده . یه طوری انگار نماد پشیمونی از انجام یه کار اشتباهه که دیگه نمی‌تونی ازش فرار کنی . اون پرنده دور گردنش می‌مونه ، رهاش نمی‌کنه تا مردم ببینن چقدر از انجام کاری که کرده پشیمونه .

برای همین فکر می‌کنم وقتی که میگه

she’s the albatross, she’s here to destroy you

می‌خواد بهش اخطار بده . که اگه بهش صدمه زده بشه بعدا واسش مشکل درست میشه ! که درواقع مقصر آلباتروس نبود ، مقصر دریانوردی بود که باهاش بد رفتار کرد . .

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com