2777
2789
عنوان

همش تو فکر اینم بقیه ناراحت نشن

75 بازدید | 8 پست

به نظرتون چرا اینجوریم همش معذرت خواهی می کنم البته حرفمو میزنم ولی فکر می کنم بقیه ناراحت میشن 

مثلاً امروز یه دستگاهی رو که بهش دست زدم خراب شد بعد همکارم گفت نباید این مدلی بازش کنی بعد من گفتم این مدلی بازش نکردم بعد گفت چرا خودم چند بار بهت گفتم بعد من بهش گفتم یادم نمیاد و اون گفت چرا بهت گفتم (اینا همه بدون دعوا و خشم و در کمال محبت گفته شد همکارم خیلی هوامو داره)بعد که فکر کردم دیدم اره قبلاً بهم گفته بود حالا میگم نکنه ناراحت شده باشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چونن خیلییی خوبیی :) این عیب نیست عزیزم :)) خجالتی هستی نه منم یکم هستم خیلیی خجالتی ام اینجوریم مثلا رفیقامو بغل میکنم میخوام برم میترسم ناراحت شه یا خجالت میکشم الان باز یکم بهتر قبلا خیلی بد جور بودم :)) 

وقتی تو خونه ناراحت میشین خانواده چجوری حلش می کنن؟

هیچی قهر می کنم تا بقیه به اشتباهشون پی ببرن اوناهم دیگه خودشون باهام حرف میزنن 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
هیچی قهر می کنم تا بقیه به اشتباهشون پی ببرن اوناهم دیگه خودشون باهام حرف میزنن

نه تو نه مثلا داداشت ناراحت بشه ازت بهت میگه یا خودت باید رفتارشون ببینی تا بفهمی؟

تو خانواده سر چیزای الکی و بیخود دعوا راه میندازن و داد میزنن؟

نه تو نه مثلا داداشت ناراحت بشه ازت بهت میگه یا خودت باید رفتارشون ببینی تا بفهمی؟تو خانواده سر چیزا ...

بهم میگن البته خودم از قیافشون هم میفهمم دیگه

نه خداروشکر خانوادم خوبن