سلام میگم یه سوال داشتم بچه ها رشته های پزشکی همه شون دارای تعهده یعنی برای آزاد سازی مدرک باید حتما تعهد بعد از تحصیل رو بدی یا نه اگه جلووی انتخاب رشته ات چیزی ننوشته پس تعهدی چیزی نداره درسته چون میگن تمام رشته های پزشکی دارای تعهده من میخواستم نتخاب رشته کنم جلوی رشته ام چیزی ننوشته بود داروسازی بعد گفتم حتما نیست دیگع تعهدی چیزی نداره ولی بازم ترس دارم نمیفهمم داره یا نداره حتا میخواستم بزنم پردیس یا آزاد فقط تعهدی نباشه
ببینید اینارو باید پرس و جو کنید از خود دانشگاه چون آره چیزی ننوشته ولی فکر کنم این قانونا جدید اومد ...
من خودمم قصد محاجرت دارم ولی برای مقطع دکترا چون الان لیساسن مهندسی شیمی رو گرفتم ارشد هم دیگه گرفتم که هم رزومه برام حساب بشه و هم لول و شانس قبولیم رو ببره بالاتر و اینکه بهش نیاز هم دارم یه تیرو و چند هدفه در واقع محز احیتاط هم هست دیگه الان هم شروع کردم به پزشکی که دوس داشتم همیشه واردش بشم برای دارو سازی و تحقیق و درمان بیماری ها چون متسفانه نمیشه توی ایران کاری کرد و مجبوری دیگه بخاطر ادم اهدافش و خیلی چیزای دیگه که بره
دقیقا همین مد نظرم هست اگه تعهد داشته باشه که کلا کنسل میکنم و نمیرم میزارم کنکور دوباره بدم که برم شهریه پرداز که زودی مدرکمو بهم بدن ولی لامصب یه لهور ای و استرسی به آدم وارد میشه ها که همه چیزت بهم میریزه خیلی حس بدیه چند ماه درس بخونی بعد بفهمی اشتباه بوده و نباید می زدی روزانه و این اینش بیشتر ادمو فشاری میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این فرق میکنه این نوشته ک برای کجا باید خدمت کنن چون تعهد دادن مثلا برای ارتش کار کننروزانه تعهد خدم ...
و چیزی که هست تعهد اصلا با پول حل نمیشه اصلا اون مال قبلا بودش الان قانون جدید ذاشتن حق خرید هیچکس نداره معافیت داره ولی خرید نداره وگرنه اگه انیوطری بود که الان اینقدر پیشو نمی گرفتم همو نو می زدم نهاتیش کار میرکدم می خریدمش و زودی مدرکمو میگرفتم
نه اگه آوردی خواهشا برو سال بعد محروم میشی حیفه پول جمع کن هرچقدر ک شد هزینه آزادسازی مدرک رو بدا
نه خب ببین الان شرایطم جوریه که باید مطمن بشم مدرکم واقعا ازاد میشه و طرح اجباری ندارم اگه داشته باشم که نمیرم کلا میزام سال بعد کنکور بدم چون قانون مسوبه جدید مشمول 1404 به بعد میشه واونجا اجرا میشه از کنکور جدیدی که داره میاد و الان من بزنمم برای امثال هست و طبق گته های خودشون تاثیری نداره ولی از سال اینده اون مسوبه اجرا میشه و اگه بزنی و نری دانشگاه یا قبول نشی 2 سال محرومی
خب همین الانم سایت بازه میتونید تغییر بدید ، طبق قانون جدید اگه یکی از ۴ رشته پزشکی دندون دارو دامپز ...
نه عزیز 😂😂 اینو دیگه از کجا اوردی قانونش اصلا اینطوری نیست یک دو برای امثا اجرای نمشه برای سال اینده هست یعنی از 1404 و کل رشته های پزشکی رو هم شامل میشه اینطوری که من اگه هر کدوم رو بیارم و تیکشو بزنم و چه قبول بشم چه قبول نشم نم یتونم کنکور بدم و تا 2 سال محرومم اینم من رفتم ولی بسته بود دیگه تا 20 بیشتر نبود برای ویرایش فعلا فقط به شانسم دیگه تا شنبه برم حضوری دانشگاه علوم پزشکی پیگیرش باشم ببینم چی میشه با یه مشاور که صحبت کردم گفت اصلا دوره روزانه و تعهدی جدا هست داری اشتباه میزنی چون تعهدی اسمش روشه رشته های مختص به تعهدی هستن و روزانه تعهدی نداره ولی شانس قبولی توی روزانه خیلی کمتره معمولا تعهدی رشته هاش و دانشگاهش جدا هست روزانه هم همین طور ولی می تونن توی یه دانشگاه و یه جا درس بخونن تنها تفاوتشون توی مدرککشونه تعهدی مدرکشو دیر میگیره روزانه بعد از اینکه کارت پاینا خدمت رو ارایه دادی ولی برای ازاد سازیش اصلشو بخوای اونجا باید کل هزینه های دانشگاه رو به دولت بدی اینطوری گفت میشه
می دونید اخ متسفانه خیلی هم سعی کردم با چندتا دکتر هم صحبت کنم راجبش اونای که دارن درس میخون یا هر کس دیگه ای لامصبا یطوری راجبش گارد میگیرن که حد نداره و یا نمیگن هیچیو درست بهت معلوم هم نیتس چرا اخ اگه هست که بگین هست اگه نه که نه حسودی نداره
بازم از جفتتون ممنونم که خدای خیلی باهام تعامل کردین و یکم ذهنم باز تر شد یکمم از این استرسم کمتر شد و یکم اروم شدم دیگه میرم هرچی شد شد نشد هم می دونم چیزی نمیشه میزارم سال اینده کنکور بدم مستیقم برم همون شهید بهشتی شهریه پرداز یک سالم عقب بیفتم بهتر از 12 ساله
نه عزیز 😂😂 اینو دیگه از کجا اوردی قانونش اصلا اینطوری نیست یک دو برای امثا اجرای نمشه برای سال این ...
اوایل دفترچه انتخاب رشته رو مطالعه کنید کاملا توضح داده قوانین جدید رو حتی بالای لیست انتخاب رشته هم با آبی نوشته ، سایت حتی هنوزم بازه و قابل ویرایشه
خواهش میکنم ، من همون اول هم گفتم اطلاعاتم کامل نیست و فقط شنیده هامو گفتم ، کلاسای تعهدی ها هم با روزانه هاست ، به هر حال مطمئن ترین منبع خود دانشگاهه
فقط این وسط یه سوالی برای من پیش اومد شما تراز و رتبه تون چنده؟ چرا اگه امسال میارید میخواین بذارید سال بعد؟