2789
عنوان

تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 63 پست

راستش حس کردم یکم چیزی ک نوشتم تند بنظر میرسه ببخشید من منظوری نداشتم درواقع این روزا یکم مریض و عصبی شدم بابتش عذر میخوام انشالله موفق باشی🥲

راجب روزانه فقط بگم ک جوری ک من میدونم آزاد سازی مدرک با ی هزینه امکان پذیره میتونی از ربات جمینی و چت جی پی تی هم کمک بگیری 

امیدوارم امسال اونی ک میخوای بشه و پشت نمونی

سلام رفیق

اوایل دفترچه انتخاب رشته رو مطالعه کنید کاملا توضح داده قوانین جدید رو حتی بالای لیست انتخاب رشته هم ...

چون می دونی از بس استرسشو دارم این همه دارم رو بحث های مختلف کار میکنم و میخواستم تا می شد روزانه برم نخوام پول بدم ولی اینطوری دیگه مجبورم بزنم شهریه پرداز درضمن هم درست گفتید سایت مثل اینکه بازه میزارم شنبه حضوری میرم یا میشه یا نمیشه اگه هم نشد دیگه میزنم شهریه پرداز من رتبه کشوریم  129
منطقه1  هم رتبه ام شده 51
سال 1399 هم رتبه 575 کشوری بودم و رتبه 47 منطقه1 ریاضی فیزیک بودم
حدال امکان میخواستم اگه می شد روزانه باشه همش دلم خوش بود به اینکه روزانه باشه ولی مثل اینکه هم واقعا نباید می زدم روزانه هارو و ویرایشش باید بکنم ولی خرجش خیلی هست شهریه پرداز بخاطر همین ولی مجبورم دیگه اگه نشه بزنم و برم نخوام بمونم مغیر اینکه یه مدت کار کنم  و بعد برم
بخونم در حد یک سال و خورده ای
ببخشید اگه یه وقتی بد صحبت کردم باهاتون شرمنده هستم این بخاطر استرسی هست که دارم این روزا همش ذهنم درگیر اگه نشه اگه بشه بدبخت میشم و چیزای اینشکلی که خیلی فشار عصبی روم بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش حس کردم یکم چیزی ک نوشتم تند بنظر میرسه ببخشید من منظوری نداشتم درواقع این روزا یکم مریض و عصب ...

نه بابا این چه حرفی فداتشم عزیزی تاج سری نگو این حرفو اشکال نداره آدمی هست پیش میاد این چیزا طبیعیه کاری نکردی که بخوای معظرت خواهی کنی  
😂😂😂جای خواهر خودمی فحشم بدی مشکلی نداره 😂😂
چرا عصبی هستی چرا نراحتی چی شده مگه حالت خوبه ؟؟چرا ناراحتی ؟؟
مرسی عزیزدلم
ولی چیزی که میگفتی درست بود احتمال 90 درصد مجبورم برم شهریه پرداز ولی می دونی شهریه اش لامصب خیلی هست دهن آدمو صاف میکنه مشاوره درست نمیگفت بعد هم فرصت هست حالا شنبه هم میرم دانشگاه میپرسم  اگه اینطوری که اصلا نمیزنم و مسیتقم میزنم همونجا و برای ترم بهمن و شهریه پرداز شروع کنم درس خوندن
من خودممم این روزا بخاطر جریان انتخاب رشته و چیزای اینشکلی و این تعهد خیلی استرس داشتم ببینم حتا شده بود خودمو به نفهمی می زدم باورش واقعا برام سخته اخ روزانه هم حتا اگه باشم بازم مجبورم تعهد یک برابر تحصیل رو بدم و بمونم نمیخواستم باورش کنم همین خیلی زده توی ذوقم این همه بخون کتاب های مختلف  بعد اخرش برسم به شهریه پرداز از همون اول می دونستم این همه نمی خوندمم و بیشتر به فکر کار می بودم این خیلی خودم ناراحت کرده و دلگیر 😥😥😥

راستش حس کردم یکم چیزی ک نوشتم تند بنظر میرسه ببخشید من منظوری نداشتم درواقع این روزا یکم مریض و عصب ...

اگه میای تا صحبت کنیم و بیشتر حرف بزنیم تا آیدی اینستامو بدم که اونور حرف بزنیم نظرت چیه البته اگه اوکی هستی وگرنه که اصرا نمیکنم بخوای اذیت بشی 

اوایل دفترچه انتخاب رشته رو مطالعه کنید کاملا توضح داده قوانین جدید رو حتی بالای لیست انتخاب رشته هم ...

نگاه چون یک بحث مالی هست یعنی پولش  برام مهمه تا حدی
دو اینکه من تازه  ارشدمو هم گرفتم و کنارش برنامه نویسی و خیلی چیزای دیگه شروع کردم و کار که متسفانه تا قبلش زیاد اهمیت نمیدام الان ولی شروع کردم ولی بیشتر توری میخوندم  الان شروع کردم توی آزمایشگاه کار کردن و تدریس کردن  بعضی دروس  و از اونورم خب خودم تنها هستم و خونه کرایه کردم و تازه استارت زدم یکم برام سخته اولش درجا بخوام برم توی پزشکی شهریه پرداز
بعد بحث تحقیق و پژوهش روی بیماری سرطان هم خودم چون همیشه هدفم بوده دارم کار میکنم و جلوو میبرم اینم یه جا وقتمو میگیره تا حدی مجبورم روزانه وقت اختصاص بدم بهش ارشد مهندسی داروسازی خوندم الانم 23 سالم هست
از شیمی رفتم روی دارو سازی  بعد  یه طرفم خودم میخوام مطالعه داشته باشم تا حدی خب وقت کم می ارم و همه شرایط که میاد کنار هم دیگه تا بتونم خودمو هندل کنم ویکم اروم اروم جمع و جور کنم زمان میبره
بخاطر همین گفتم بزارم دولتی اگه نشد  اشکال نداره من حداقل یک سال فرصت بدم به خودم یکم جا بگیرم و تنظیم بشم بعد که آماده شدم درست برم سمتش برنامه های زیادی دارم بخاطر همین و انیکه تازه شروع کردم مستقل بودم و مستقل زندگی کردن تا با همه چیز مچ بشم برام زمان میبره گفتم یکم فرصت بدم اروم جا بگیرم حداقل یک سال بعد برم توی دل دانشگاه 

پشت کنکور موندش خیلی ماجرا برای من داره  بیشترم بخاطر بحث پولشه که میگم بمونم سال بعد برم و اینا که یکم دست و بالم کامل باز بشه و نخوام خیلی فکر پول و چیزای اینشکلیش باشم
یه طرف بحث پوله یه طرف بحث کار چندجا کار کنم و بیشتر بتونم فعالیت کنم یه شکست هم توی زندگیم خوردم کسی که فکر میکردم تمام زندگیمه یه روز بعد از کنکور منو گذاشت رفت بخاطر یه پسر دیگه و هنوزم که هنوز ارامش درست ندارمو همش شبا گریه  و همش توی خودمم و حالم گرفته هست حال خیلی بدیه خیلی امید وارم سر هیچکس نیاد بخاطرش خیلی داغون شدم تا خدا می دونه کی همینطوری بمونم حال روحیم تا تنظیم بشم من حتا به مامانممم معرفیش کرده بودم گفتم ما بهم هستیم واینا ولی یهوی زارت گفت نمی تونم بمونم درجا توی ثانیه گفت اصلا اون لحظه ننمی دونم چرا ذره ای انگار احساس نداشت فقط توی 5 دقیقه گفت و رفت 😭😭😭😭😭😭😭😭حتا بعدش یه زنگم نزد هیچ به هیچ انگار توی ثانیه هه چیز خاموش شد 🖤💔

چون می دونی از بس استرسشو دارم این همه دارم رو بحث های مختلف کار میکنم و میخواستم تا می شد روزانه بر ...

درک میکنم منم موقع کنکورم همین وضعیت رو داشتم 

خیلی متاسفم بابت غمی ک تجربه کردی و دختری که رفت 

ولی من اگه جای تو بودم و رتبه ۱۲۰ کشور شده بودم هیچ اهمیتی به هیچکس نمیدادم میرفتم سریعی تخصص میگرفتم بهترین رشته رو میخوندم آخه تو چ نیازی ب دخترا داری فکر درست باش من اگه اینقد باهوش بودم هیچوقت خودمو ذلیل نمیکردم حتی غصه نمیخوردم بابت هیچی تو توی ایران هم باشی اینجارو برای خودت بهشت میکنی بهترین رشته هم برات دندانپزشکیه ک سریع تموم بشه بعدش بری تخصص فک و صورت بگیری و پول پارو کنی 

قدر خودت رو بدون کاش من جای تو بودم اصلا فشار روانی ک بهت وارد شده برام قابل درک نیست تو لازم نیست از ایران بری تا موفق شی تو اینجاهم موفقی!کشور به آدمایی مثل تو نیاز داره

سلام رفیق

تخصص گرفتن برای تو مثل آب خوردن میمونه 

من تو خوابمم نمی دیدم همچنین رتبه ای بیارم

کاش قدر موقعیتی که توشی رو بدونی

خدا بهت استعداد داده ازش استفاده کن غصه چی رو میخوری آخه نگرانی ک چیکار کنم چیکار نکنم وای دیر شد وای فلان شد

بنظرت ۴۰ سالت باشه و ی آدم موفق باشی بهتره یا نباشی؟ آفرین.  باشی! پس محدودیت زمان برای موفقیت وجود نداره ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست هرچند از نظر من تو همین الانشم موفقی

سلام رفیق

چون می دونی از بس استرسشو دارم این همه دارم رو بحث های مختلف کار میکنم و میخواستم تا می شد روزانه بر ...

چه عالی👌 با این رتبه هر رشته و دانشگاهی میشه زد ، بله درک میکنم امسال هزینه پردیس ها به طرز عجیبی بالا رفته و خب سخته ، اما اینم در نظر بگیرید با این اوضاع آشفته و قوانینی که هر روز عوض میشن ریسکه که بذارید برای سالای بعد ، من شنیدم مهاجرت با پزشکی و دندون سخته شما همین الانشم فکر کنم شرایط خوبی برای مهاجرت دارید

نگاه چون یک بحث مالی هست یعنی پولش برام مهمه تا حدی دو اینکه من تازه ارشدمو هم گرفتم و کنارش برنام ...

بله درسته ، ماشاالله توی همه کارها هم فعالیت دارید😅👏 ،‌ به هر حال خود دانشگاه هم وام میده و هم با رتبه خوبی که دارید به راحتی میتونید مشاور کنکور باشید یا تدریس خصوصی داشته باشید ، درآمد های جانبی هم که هست ، شاید بشه جورش کرد

تعهدی ها یا اونا که عادی خوندن؟

عادی خوندن(فقط آزاد سازی مدرک و مهاجرت سخته)

تعهدی ک ۱۰ سالس ولی چون تو مناطق محروم کار میکنن با ضریب منطقه ای کمتر هم میشه چون خیلی سخته

حالا هرچی منطقه بی امکانات تر هرچی منطقه از مرکز دورتر و ضعیف تر تعهد کمتر میشه 

سلام رفیق

درک میکنم منم موقع کنکورم همین وضعیت رو داشتم خیلی متاسفم بابت غمی ک تجربه کردی و دختری که رفت ولی م ...

مرسی قربونت
فشاره بخاطر اینکه یهوی همه چیز باهم روی سرم اومد اینطوری شدم اینم اروم اروم خوب میشم
من خودم زیاد به دندون پزشکی علاقه ندارم نه دندون نه پزشکی عمومی اینا هیچ
اینم بین داروسازی و پزشکی هسته ای داروسازیو انتخاب کردم
چون کلا هدفم چیز دیگه ای هست و اگه چیزی باشه که ادم بهش علاقه نداشته باشه نمی تونی اصلا قدم بردای بخاطر پول نمی تونیم درس بخونیم اگه اینکارو کنیم بزور میخوایم بهش عادت کنیم وتا اخر عمرومون زجر میکشیم توی اون رشته و کاریشم نمیشه کرد من خودم چیزی که دوس داشتم همیشه و هدف اصلیم تحقیق و درمان بیماری های مختلف هست اینو دوس داشتم ولی می دونی جای برای پیشرفت توی ایران نیست کسی بهت اهمیت نمیده الان من این همه تحقیق مکنم و پایان نامه به اون حرفه ای رو تحویل دانشگاه دادم کسی ازم پرسید می خوای چیکار کنی نه
میخوای یه داروخونه بزنی دهنت سرویسه
میخوای ازمایشگاه بزنی دهنت سرویسه میشه
هیچکس هم که کمکت نمیکنه میبینیم واقعا اینو به چشم خیلی دیدم
بدتر از همه توی سرتم میزنن
من وقتی میرم ازمایشگاه برای یه کار ساده ای که همونم نمیشه انجام داد یه کشت دو مرحله ای میخوای انجام بدی ازمایشگاه دانشگاه اصلا تجهیزات نداره خصصوی هم که نمیشه باید حتما پول همه چیزشونو بدی
بمونم برای  کسی و چیزی که هیچی بهم نمیده کار کنم اصلا اارزشی نداره چون فکر و ذهن خودم اروم نیست باید برم جای که بهم اهمیت بدن ولی از راه درستش باید باشه
کشورر ایران به ما نیازی نداره نه فقط من چون اهمیتی داده نمیشه هیچ واقعا  این همه دانشمند بودن که هه رفتن و هیچ کس برای کارشون ارزش قایل نشد نمونه اش همین حالا توی سویس تراشه مغزی ساختن با نورا لینک شرکت ایلان ماسک داره رقابت میکنه اینا کین همه شون ایرانی بودن مهندسین شرکت اسپیس ایکس بازم ایرانی هستن پدر علم خستگی دنیاه ایرانی و هزاران نمونه دیگه هست  میبین اگه ایران به اینا بها میاداد وضعش این نبود اصلا الان سوار پراید بخوایم بشیم دست کمش  

ولی خارجی ها مثل اروپا یا امریکا یا کانادا چرا اهمیت میدن چون می دونن اگه 50 میلیون دلار خرج این کننن چندین میلیارد دلار ازش سود در میارن
منم برای کارام تحقیقاتم چیزای اینشکلی نیاز به پول دارم نیاز به ازمایشگاه دارم و چیزای اینشکلی  نمی تونم همه رو خودم بدست بیارم باید برم اونور که بتونم اونجا بهش برسم بعد توی تمام دنیاه پخشش کنم هم فشار  مالی روم نیست دیگه هم زندگیم اوکیه و دلم راضی هست که تونستم کاری کنم اگر نتونستم مشکلی نداره تمام تلاشمو کردم

تخصص گرفتن برای تو مثل آب خوردن میمونه من تو خوابمم نمی دیدم همچنین رتبه ای بیارمکاش قدر موقعیتی که ...

مرسی که بهم امید میدی فداتشم
صدرصد بعد از این اتفاقا خیلی چیزا رو فهمیدم ولی خب یکم زمان میبره ادم تا بعضی چیزا رو درست متوجه بشی که قدر خودتو بیشتر بدونی و خیلی چیزای دیگه خداروشکر میکنم بابتش
اره یه بحثشم سنه خوشم نمیاد سنم بره بالا 😂😂😂😂یه موضوعه ای که بشخصه باهاش خیلی مشکل دارم 23 خیلی زیاده کاش کمتر بودم حس میکنم خیلی هست ولی کاریشم نمیشه کرد میگذره
به بخشیش که هست ادم وقتی خیلی فشار روت میاد و هیچکس نیست تنهای و یا خیلی چیزای دیگه یکم سرد میی یکم دل گیر میشی اصلا یجوریه می دونی توصیفش هم یکم سخته خدای ولی باید ادامه بدیم تلاش کنیم

من اول با خدا معامله کردم بعد چیزی که هست کلا برای درس خوندن فقط از متد های تند خوانی استفاده کردم یعنی اگه اینا رو بلد باشی راحت کنکور میزنی میره هیچ چیز سختیم نداره شاید بدرت بخوره یا هرکسی دیگه ای که دید متد تندخوانی جیم کویک من دوره هاشو یوتیوب نگاه میکردم 2سال پیش و تمرین میکردم روشون خیلی اصلا تاثیر عجیب غریبی داشت باید ببینی و تمرین کنی متوجه اش میشی
صدرصد قبول دارم حرفتو ادم موفقی باشی اصلا یه چیز دیگه ای هست منم بخاطر همین موضوع وارد اینا شدم چون قبلش هم می تونستم فوق لیسانس مهندسی شیمی بگیر برم پتروشیمی سرکار ماهی هم 200تومن بهم میدادن خونه خود پتروشیمی بهم میداد ماشین همینطوری تمام هزینه های زندگیم رایگان می شد  ولی نرفتم  و راهمو ادامه دادم هرچی سختی های خودشو داره