2789
عنوان

تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 63 پست
سهميههاي بومي متناسب با وضعيت نقاط محروم هر استان براي داوطلبان بومي داوطلب خدمت در مناطق محرومدر دا ...

اینی که دوستان میگن ۱۴ ساله احتمالا برای منطقه۲و۳ باشه یعنی دوبرابر دوران تحصیل ، منطقه۱ شنیدم یه برابر دوران تحصیله 

ببینید اینارو باید پرس و جو کنید از خود دانشگاه چون آره چیزی ننوشته ولی فکر کنم این قانونا جدید اومد ...

من خودمم قصد محاجرت دارم ولی برای مقطع دکترا
چون الان لیساسن مهندسی شیمی رو گرفتم ارشد هم دیگه گرفتم  که هم رزومه برام حساب بشه و هم لول و شانس قبولیم رو ببره بالاتر  و اینکه بهش نیاز هم دارم یه تیرو و چند هدفه در واقع محز احیتاط هم هست دیگه الان هم شروع کردم به پزشکی که دوس داشتم همیشه واردش بشم برای دارو سازی و تحقیق و درمان بیماری ها چون متسفانه نمیشه توی ایران کاری کرد و مجبوری دیگه بخاطر ادم اهدافش و خیلی چیزای دیگه که بره

دقیقا همین مد نظرم هست اگه تعهد داشته باشه  که کلا کنسل میکنم و نمیرم میزارم کنکور دوباره بدم که برم شهریه پرداز که زودی مدرکمو بهم بدن ولی لامصب یه لهور ای و استرسی به آدم وارد میشه ها که همه چیزت بهم میریزه خیلی حس بدیه چند ماه درس بخونی بعد بفهمی اشتباه بوده و نباید می زدی روزانه و این اینش بیشتر ادمو فشاری میکنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب این بنظرت اگه باشه نباید توی دفترچه قید بشه همچین شرایطی اخ نگاه اینی که میگی زده شده ولی مثلا ب ...

تعهدی خدمت تو منطقه محروم هست بحقش جداست

شرایط روزانه همونیه ک بت گفتم

سلام رفیق

اینی که دوستان میگن ۱۴ ساله احتمالا برای منطقه۲و۳ باشه یعنی دوبرابر دوران تحصیل ، منطقه۱ شنیدم یه بر ...

برای منطقه ۳ میشه ۲ برابر منطقه ۲ ۱.۵ منطقه ۱ ۱ برابر

ولی تعهدی کلا ۱.۵ و اینکه برای ی ارگان خاص کار میکنی 

مثلا برای زندان یا نیرو انتظامی یا ارتش یا چمیدونم سپاه و دانشگاه و این داستانا 

ولی روزانه اینطور نیست ولی مدرکت طول میکشه آزاد بشه بازم

سلام رفیق

ببیند اینجا برای اینا زده بعد بالاش توی قوانینش مربطو به این سطح از رشته ها زده تعهد خدمت دارن قاعد ...

این فرق میکنه این نوشته ک برای کجا باید خدمت کنن چون تعهد دادن مثلا برای ارتش کار کنن

روزانه تعهد خدمت ب ارگان خاصی نداره ولی مدرکش هم دیر آزاد میشه ولی میشه با پول حلش کرد ولی میلیاردی

سلام رفیق

من خودمم قصد محاجرت دارم ولی برای مقطع دکترا چون الان لیساسن مهندسی شیمی رو گرفتم ارشد هم دیگه گرفتم ...

نه اگه آوردی خواهشا برو سال بعد محروم میشی حیفه 

پول جمع کن هرچقدر ک شد هزینه آزادسازی مدرک رو بدا

سلام رفیق

من خودمم قصد محاجرت دارم ولی برای مقطع دکترا چون الان لیساسن مهندسی شیمی رو گرفتم ارشد هم دیگه گرفتم ...

خب همین الانم سایت بازه میتونید تغییر بدید ، طبق قانون جدید اگه یکی از ۴ رشته پزشکی دندون دارو دامپزشکی رو بیارید از کنکور سال بعد محروم میشید 

این فرق میکنه این نوشته ک برای کجا باید خدمت کنن چون تعهد دادن مثلا برای ارتش کار کننروزانه تعهد خدم ...

خب این راجبش منطاق تعهدی هم گفته دیگه و قاعتدا باید همین باشه توضیحش برام واضح بود تا حدی 

این فرق میکنه این نوشته ک برای کجا باید خدمت کنن چون تعهد دادن مثلا برای ارتش کار کننروزانه تعهد خدم ...

و  چیزی که هست تعهد اصلا با پول حل نمیشه اصلا اون مال قبلا بودش الان قانون جدید ذاشتن حق خرید هیچکس نداره معافیت داره ولی خرید نداره وگرنه اگه انیوطری بود که الان اینقدر پیشو نمی گرفتم همو نو می زدم نهاتیش کار میرکدم می خریدمش و زودی مدرکمو میگرفتم

نه اگه آوردی خواهشا برو سال بعد محروم میشی حیفه پول جمع کن هرچقدر ک شد هزینه آزادسازی مدرک رو بدا

نه خب ببین الان شرایطم جوریه که باید مطمن بشم مدرکم واقعا ازاد میشه و طرح اجباری ندارم اگه داشته باشم که نمیرم کلا میزام سال بعد کنکور بدم چون قانون مسوبه جدید مشمول 1404 به بعد میشه واونجا اجرا میشه از کنکور جدیدی که داره میاد
و الان من بزنمم برای امثال هست و طبق گته های خودشون تاثیری نداره ولی از سال اینده اون مسوبه اجرا میشه و اگه بزنی و نری دانشگاه یا قبول نشی 2 سال محرومی 

خب همین الانم سایت بازه میتونید تغییر بدید ، طبق قانون جدید اگه یکی از ۴ رشته پزشکی دندون دارو دامپز ...

نه عزیز 😂😂 اینو دیگه از کجا اوردی قانونش اصلا اینطوری نیست یک دو برای امثا اجرای نمشه برای سال اینده هست یعنی از 1404 و کل رشته های پزشکی رو هم شامل میشه اینطوری که من اگه هر کدوم رو بیارم و تیکشو بزنم و چه قبول بشم چه قبول نشم نم یتونم کنکور بدم و تا 2 سال محرومم
اینم من رفتم ولی بسته بود دیگه تا 20 بیشتر نبود برای ویرایش فعلا فقط به شانسم دیگه تا شنبه برم حضوری دانشگاه علوم پزشکی پیگیرش باشم ببینم چی میشه
با یه مشاور که صحبت کردم گفت اصلا دوره روزانه و تعهدی جدا هست داری اشتباه میزنی چون تعهدی اسمش روشه رشته های مختص به تعهدی هستن و روزانه تعهدی نداره ولی شانس قبولی توی روزانه خیلی کمتره معمولا تعهدی رشته هاش و دانشگاهش جدا هست روزانه هم همین طور ولی می تونن توی یه دانشگاه و یه جا درس بخونن  تنها تفاوتشون توی مدرککشونه تعهدی مدرکشو دیر میگیره روزانه بعد از اینکه کارت پاینا خدمت رو ارایه دادی ولی برای ازاد سازیش اصلشو بخوای اونجا باید کل هزینه های دانشگاه رو به دولت بدی اینطوری گفت میشه

می دونید اخ متسفانه خیلی هم سعی کردم با چندتا دکتر هم صحبت کنم راجبش اونای که دارن درس میخون یا هر کس دیگه ای لامصبا یطوری راجبش گارد میگیرن که حد نداره و یا نمیگن هیچیو درست بهت معلوم هم نیتس چرا اخ اگه هست که بگین هست اگه نه که نه حسودی نداره

بازم از جفتتون ممنونم که خدای خیلی باهام تعامل کردین و یکم ذهنم باز تر شد یکمم از این استرسم کمتر شد و یکم اروم شدم دیگه میرم هرچی شد شد نشد هم می دونم چیزی نمیشه میزارم سال اینده کنکور بدم مستیقم برم همون شهید بهشتی شهریه پرداز یک سالم عقب بیفتم بهتر از 12 ساله 

و چیزی که هست تعهد اصلا با پول حل نمیشه اصلا اون مال قبلا بودش الان قانون جدید ذاشتن حق خرید هیچکس ...

اون پزشکی تعهدیه ک حق خرید نداره من دارم راجب روزانه حرف میزنم😐تروخدا کامل بخون 

سلام رفیق

نه عزیز 😂😂 اینو دیگه از کجا اوردی قانونش اصلا اینطوری نیست یک دو برای امثا اجرای نمشه برای سال این ...

اوایل دفترچه انتخاب رشته رو مطالعه کنید کاملا توضح داده قوانین جدید رو حتی بالای لیست انتخاب رشته هم با آبی نوشته ، سایت حتی هنوزم بازه و قابل ویرایشه 

خواهش میکنم ، من همون اول هم گفتم اطلاعاتم کامل نیست و فقط شنیده هامو گفتم ، کلاسای تعهدی ها هم با روزانه هاست ، به هر حال مطمئن ترین منبع خود دانشگاهه 

فقط این وسط یه سوالی برای من پیش اومد شما تراز و رتبه تون چنده؟ چرا اگه امسال میارید میخواین بذارید سال بعد؟