2789
عنوان

تعهدی

933 بازدید | 63 پست

سلام میگم یه سوال داشتم بچه ها رشته های پزشکی همه شون دارای تعهده یعنی برای آزاد سازی مدرک باید حتما تعهد بعد از تحصیل  رو بدی یا نه اگه جلووی انتخاب رشته ات چیزی ننوشته پس تعهدی چیزی نداره درسته چون میگن تمام رشته های پزشکی دارای تعهده من میخواستم نتخاب رشته کنم جلوی رشته ام چیزی ننوشته بود داروسازی بعد گفتم حتما نیست دیگع تعهدی چیزی نداره ولی بازم ترس دارم نمیفهمم داره یا نداره حتا میخواستم بزنم پردیس یا آزاد فقط تعهدی نباشه  

تعهدی هایی که توی دفترچه نوشته ۱ و نیم برابر طول تحصیل باید خدمت کنید رو که صراحتا توی انتخاب رشته هم میزنه تعهدی، ولی روزانه ها رو میگن یه سری قوانینی هست که برای مهاجرت ممکنه به مشکل بخورن ولی اطلاع ندارم چطوری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تعهدی هایی که توی دفترچه نوشته ۱ و نیم برابر طول تحصیل باید خدمت کنید رو که صراحتا توی انتخاب رشته ه ...

دقیقا همین برام عجیبه اخ هیچی ننوشته رشته های با تعهد رو زده ها ولی جلوی رشته داروسازی و چیزای اینشکلی که زدم تهران هیچی ننوشته چون معمولا باید بزنن ولی توی گوگل ک سرچ یکنی میزنه نه همه رشته های پزشکی روزانه دارای تعهد خدمت هستن اصلا منطقی نیست چون توی دفرچه نزده هست ولی بعضی ها میگن هست 

میترسم برم بعد نشه اون موقعه دهنم اسفالت بشه هرچند انتخاب رشته کردم رفت دیگه 

راستش مدرک بچهای روزانه ب این راحتی آزاد نمیشه پردیس و شهریه پرداز بزن

هعی ای کاش می تونستم تغیرش بدم دیگه نمی تونم متسفانه
زدم روزانه و نوبت دوم
ولی اگه تهده خدمت نباشه که درجا بعدش آزاد میشه مدرکم فقط کارت پایان خدمت رو لازم دارم در اون صورت
فعلا خیلی همین ذهنم رو در گیر کرده که چیزی جلوی کد رشته ام نزده خالی خالی هست و روزانه هم هست این رشته تعهدی داره بنظرتون

اینم عکسشه دارو سازی ولی هیچی توی جلوش هم نزده بوداصلا ولی رشته های هستن که جلوشون زده تعهد دارن ولی ...

روزانه هستش دیگه روزانه تا دو برابر طول مدت تحصيل نمیتونه از کشور خارج بشه 

سلام رفیق

روزانه هستش دیگه روزانه تا دو برابر طول مدت تحصيل نمیتونه از کشور خارج بشه

خب این بنظرت اگه باشه نباید توی دفترچه قید بشه همچین شرایطی  اخ نگاه اینی که میگی زده شده ولی مثلا برای بعضی ها زدن ولی این رشته نزده بود یعنی مثلا اردبیل گیلان خیلی جاهای کشور زده تعهد خدمت تا 1نیم برابر یا 3 برابر و یک برابر ولی جلولو این نزده بود هعی میترسم 

ببیند اینجا  برای اینا زده بعد بالاش توی قوانینش مربطو به این سطح از رشته ها زده تعهد خدمت دارن قاعدتا رشته های دیگه که ندارن پس تعهدی هم نباید داشته باشن بنظرم برم مستقیم دانشگاه بپرسم خیالم  یا راحت بشه یا نابود بشم همونجا 😓😓😓😓

سهميههاي بومي متناسب با وضعيت نقاط محروم هر استان براي داوطلبان بومي داوطلب خدمت در مناطق محرومدر دانشگاههاي علوم پزشكي ايجاد شده است. اكثر ظرفيتهاي پيشبيني شده به شيوه «بومي استاني» بوده كه دانشگاهمحل قبولي داوطلب، مطابق نقاط محروم مندرج در جداول مربوط، از پذيرفته شدگان تعهد محضري اخذ ميكند
تعهدات: داوطلباني كه از سهميه مناطق محروم و يا سهميههايي كه كل و يا درصدي از ظرفيت آنها به داوطلبان بومياستان خاصي اختصاص مييابد استفاده ميكنند، مكلف به توديع تعهد محضري مطابق فرمهاي مربوط براي بازگشت بهنقاط تعيين شده و ارائه خدمت به مناطق مورد نياز دانشگاههاي علوم پزشكي، حسب نوع سهميه، هستند.

اینا رو دیدم فهمیدم نباید تعهدی چیزی باشه خداروشکر تا حدی خیالم راحت شدش چون که منطقه یکم هم هستم و اینطوری برام خیلی بهتر شدد و بنظرم تعهده شالم منطقه 2 و 3 میشه  ولی حتما میرم دانشگاه علوم پزشکی تهران میپرسم اینو 

دقیقا همین برام عجیبه اخ هیچی ننوشته رشته های با تعهد رو زده ها ولی جلوی رشته داروسازی و چیزای اینشک ...

ببینید اینارو باید پرس و جو کنید از خود دانشگاه چون آره چیزی ننوشته ولی فکر کنم این قانونا جدید اومده ، البته اگه قصد مهاجرت نداشته باشید که مشکلی نیست چون آخرش که باید یه مدت به عنوان پزشک یا حالا داروساز عمومی کار کنید بعد برید دنبال تخصص و یا مجوز داروخانه برای دارو ، توی اینستا هم یه مشاوری میگفت یکی از دانش آموزام با رتبه عالی رفت پردیس صرفا چون قصد مهاجرت داشت