2789
عنوان

تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 63 پست
درک میکنم منم موقع کنکورم همین وضعیت رو داشتم خیلی متاسفم بابت غمی ک تجربه کردی و دختری که رفت ولی م ...

اها یادم رفت اینو بگم توی بحث دختر می دونی ادمی هست دیگه دلش میره دست خودتت نیست میگم ادم یکیو انتخاب کنه و تمام  منم گفتم این خیلی خوبه دیگه ادم خیلی خوبیه ولی هعی بعد که کلی چیزا رو فمیدم من چقدر خر بودم به معنای واقعی کلمه خر بودم نباید اعتماد میکردم باید وقتی خیلی چیز ا رو می دونستم میزاشتم کنار ولی این دل لامصب  ..ولی متسفانه بار اولت که باشه سریع خر میشی و  دهنت سرویس میشه  یا خیلی خوب میشه یا خیلی بد میشه منم اینطوری که شدم بار اولم بود من توی سن 18 سالگی گوشی تازه اومده بود دستم دیگه خودت بقیه شو حساب کن خیلی چیزا رو نمی دونستم همش هم سرو توی کتاب و درس بود تا دانشگاه چشم و گوشم باز شد ولی بازم عشق و عاشقی تا یکی دو بار چوبشو ادم نخور خیلی چیزا حالش نمیشه برای من که اینطروی بوده تا حدی می تونم بگم برام خوب شده حتما یه چیزی بوده من خبر نداشتم حداقلش این بود خیلی چیزا یاد گرفتم و یکم بزرگ شدم 

چه عالی👌 با این رتبه هر رشته و دانشگاهی میشه زد ، بله درک میکنم امسال هزینه پردیس ها به طرز عجیبی ب ...

اره خب می دونم قطعا هرجا بزنم راحت قبول میشم بعد همین بیشتر فکر هزینه هاش هستم که الان نمی تونم بزنم و برم بیشتر مشکلم اینه دقیقا این قوانین خیلی در هم پر هم شده متسفانه ولی خوبه من الان اگه امثال هم نزنم سال اینده برام راحته بازم چون توی این طرح هاشون فعلا خداروشکر چوبی به پای من اثابت نکرده ولی ریسکه به قول خودت نمیشه زیاد  حساب کرد روش
برای محاجرت با دندون پزشکی و پزشکی عمومی یکم سخت داروسازی هم همینطور ولی شدنی هست یکم زمان میبره باید مدرکو معادل سازی نن بعد ازت تست بگیرن در درجه اولم مدرک ایتلیس و تافل هم باید داشته باشی ولی مدرک پزشکیو داشته باشی روزمه ات هم قوی باشه راحت می تونی بری من الان فوقم رو که تمام بعد هم پزشکی رو بگیرم راحت می تونم اقدام کنم الان باید زیر بنای چند سال اینده رو بسازم اروم اروم مدرک زبانم رو اوکی کنم مدارک بین الملی بگیمر روزمه قوی تری بسازم که راحت بتونم برم
برای محاجرتمم الان که نمی تونم چون باید گردش مالی حسابمم  متوسط و روبه بالا باشه اینو نداشته باشی اصلا نمی تونی بری چون بورسیه فول فاند هم من بگیرم برای هرکشوری اگر دست کم 2میلیارد توی حساب بانیکم نباشه تمکن مالی خوبی نداشته باشم شانس پذیرشم میاد پایین یا ادم نره یا اگه هم میخواد بره کشور درستی بره اینم مدر نظرم دیگه گفتم من که 4 الا5 سال باید بمونم و کار کنم و یکم اوکی کنم خودمو مدرک پزشکیم هم اوکی میکنم میگیرم از روی این دیگه وارد میشم برای فوق لیسانس اقدام میکنم روزمه هم ساختم اصلشم دارم تمکن مالیم هم قوی هست اوکیه اینکه گذاشتم برای بعدا دلایل زیادی داره که بطور خلاصه گفتمش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله درسته ، ماشاالله توی همه کارها هم فعالیت دارید😅👏 ،‌ به هر حال خود دانشگاه هم وام میده و هم با ...

قربونت مرسی داری وام و اینطور چیزا از دانشگاه بدرد نمیخوره من خودمم از وام خوشم نمیاد اصلا بعد وقتی پردیس خودگران هم بری دیگه بدتر چیز زیادیم نمیدن بهت به صورت که فکر میکنی نهاتیش یه ترم بتونه پرداخت کنی باهاش
برای تدریس و اینا هم تا بتونی جا بیفتی که  یکم زمان میبره بخاطر همینا هم هست میگم بزارم بگذره یکم روی روال تر بیام  اوککی تر بتونم بشم بعدش برم
مشاوره 🤣🤣🤣وای اینا رو میبینم چطور بزور از ملت پول بالا میکشن حرصم میگیره خیلی زور داره نباید سر کسیو کلاه بزارن بعضی هارو دیدم اصلا خیلی عجیبه مثلا طرف برای انتخاب رشته هم حتا مشاوره میگیره خدایا این هنوز برام خیلی عجیبه غیر قابل هضمه 😂😂😂اخ چرا 

بله درسته ، ماشاالله توی همه کارها هم فعالیت دارید😅👏 ،‌ به هر حال خود دانشگاه هم وام میده و هم با ...

من خودم ادمیم از شاید هم خوشم نمیاد بخاطر همین حداقل میگم باید برای خودم به مینیمایز نرمالی برسونمش تا بتونم واردش بشم نمیخوام یهوی وارد بشم توی خودم بمونم البته خوبی که داره لیسانسم پزشکی برام کمتر محسابه میشه یعنی از6 سال میاد رویر5 یا 4.5سال چون کارشناسی ناپویسته بودم و اینم لحظ اگه بشه دروس عمومی ریاضیات و چندتا کتا های دیگه که با داروسازی مشترک هستن تطبیق بدن کمتر میشه برام امید وارم ولی ایناکرو کننن اینم باید برم بپرسم دانشگاه 

مرسی قربونت فشاره بخاطر اینکه یهوی همه چیز باهم روی سرم اومد اینطوری شدم اینم اروم اروم خوب میشم من ...

اره بابا دانشگاه تهران هم دارو بخونی عین خیالشون هم نیست داروسازی برای مهاجرت خوبه مشاور تو یوتیوب گفت ک داروخونه زدن دیگه تقریبا برای ی داروساز عادی غیر ممکن شده چون تا امتیازش رو بهت بدن موهات رنگ‌دندونات شده و خیلیممممم هزینش زیاده

همون مهاجرت کنی خیلی بهتره

اگه بخوای ایران بمونی پزشکی و دندون 

بخوای بری دارو

سلام رفیق

مرسی که بهم امید میدی فداتشم صدرصد بعد از این اتفاقا خیلی چیزا رو فهمیدم ولی خب یکم زمان میبره ادم ت ...

اره من میخواستم ازت بپرسم که چجوری میخوندی چون من الان دانشجوی پزشکیم کلی درس سرم ریخته گفتم ببینم چجوری درس میخونی که منم اونطوری بخونم

هرروز امتحان داریم و حجم مطالب و تعداد درسا خیلی زیاده اگه تندخوانی یاد بگیرم به همش میرسم🥲

البته الان هم نفرات برتر پزشکیم تو دانشگاه ولی خیلی اذیت میشم مثلا شب امتحان تا صبح بیدارم روانی میشم 

سلام رفیق

من خودم ادمیم از شاید هم خوشم نمیاد بخاطر همین حداقل میگم باید برای خودم به مینیمایز نرمالی برسونمش ...

امیدوارم تطبیق بزنن چون دانشگاه برای همکلاسی ها من تطبیق نزد

سلام رفیق

اره خب می دونم قطعا هرجا بزنم راحت قبول میشم بعد همین بیشتر فکر هزینه هاش هستم که الان نمی تونم بزنم ...

آهان درسته متوجه شدم ، آره طبق قوانین الان شما حتی میتونید ترازتون رو سیو کنید برای سال بعد و انتخاب رشته کنید ، البته اگه امسال روزانه نزده باشید چون همونطور که گفتم محرومیت داره ، حالا هرطور که بهتر میدونید 

قربونت مرسی داری وام و اینطور چیزا از دانشگاه بدرد نمیخوره من خودمم از وام خوشم نمیاد اصلا بعد وقتی ...

آهان ، ولی خب من خیلیا رو دیدم به خاطر دیربازده بودن درآمد پزشکی دوران دانشجویی میرن تو کارای مشاوره ای و اینا ، مثلا طرف دو سه ساله رتبه برتر شده کلی تو اینستا کلی فالوور داره و حتی تیم تشکیل داده ، به هر حال خیلیا اطلاعات شون درمورد انتخاب رشته و اینا پایینه مجبورن برن پیش یکی راهنمایی شون کنه ، در هر صورت هر طور که راحت تر هستید اونطور که من حساب کردم اگر در نظر بگیریم حداقل هر ترم ۵۰ میلیون باشه هر ماه حدود ۱۰ ۱۲ میلیون بتونید جمع کنید میشه پرداخت کرد

اره بابا دانشگاه تهران هم دارو بخونی عین خیالشون هم نیست داروسازی برای مهاجرت خوبه مشاور تو یوتیوب گ ...

اره دقیقا امیتاز هم که نیاز به مدرک دکترای فقط پزشکی داروسازی داره از راه مهندسی داروسازی نمیشه داروخونه زد حدود 14 سال زمان میبره کفشو در نظر بخوام بگیرم که خیلی کمه دقیق نمی دونم دکتراشون چقدره و چقدر  زمان میبره
من یه چیز خیلی قشنگ دیدم حتا اگه طرف بخواد بمونه هم لازم نیست فقط دارو یا ددون و پزشکی عمومی باشه  چون صرف پزشیک ادمو فقط پولدار نمیکنه میکنه ها ولی در کمترین حالتش توی 30خورده ای الا 40 ساله اکثرا یا ساخت ساز میکنن نقشه کشی دفتر دارن بلاگرن هزارتا کار دیگه دارن
من خودم اصالتا بوشهریم ولی اومدم تهران از لیسانس به بعدم
بعد ما یکیو داریم بهترین دکتر سرطان ایران و توی سطح دنیاه هم کارش خیلی درسته پرفسورمجید اسدی اسمش هست  
ایشون تحصیل  کرده MIT و استنفورد امریکا هستن رشته پزشکی هسته ای بعد درس خونده برگشته ایران هیچکس اصلا نگفت خرش چند منه یه مطب داره و فقط کار میکنه هزینه تمام چیزا هم تا قرون اخر ازش میگیرن بنده خدا درصورتی که همونجا که درس خونده بود بهش ازمایشگاه میدادن کار میدادن ماشین میدادن خونه میدادن معافیت از مالیات ولی خب برگشت همین الان با تمام این شرایط سوپرمیلیاردر هست ززیاد ربطی به این میگم درسه نداره فقط باید اراده کنی بقیه اش درست میشه 

اره من میخواستم ازت بپرسم که چجوری میخوندی چون من الان دانشجوی پزشکیم کلی درس سرم ریخته گفتم ببینم چ ...

جدییییییییییییییییییی چه پزشکی میخونی کجا هستی می تونم ازت بپرسم دانشگاه کجای
ببین چندتا تاکیتیک داریم من خودم جدیدترینش که هست و قبولش دارم تندخوانی جیم کوییک هست اینو ببینش حتما دوبله هم کردن حتا من که توی تلگرام کانالی تلگرام یافمتش رایگان بعد
اگر محاسبات پیچیده یا سرعتی هم داری که باید اینم یادش بگیری من دوره ای گرفتم از فرادرس محاسبات سرعتی ریاضیات هست مثل ضرب جمع تفریق لگاریم سینیوس چیزای ایشکلی رو یادت میده چطوری حساب کنی با سرعت بالا ذهنی که این دوتا فاکتور توی کنکور خیلی بدردم خورد
بعد دوره های حل مسیله هم ببین یوتیوب چطوری یه مسیله ای رو حل کنی چارچوب هارو بشناسی دقیق از کجا وارد بشی
یه کتابی داشتم دقیق اسمش یادم نمیاد پیداش میکنم بهت میگم اسمشو
بعد من وقتی اینا رو یاد گرفتم
دیگه فقط  منابع مختلف میخونم کتاب مختلف مثلا کتاب های که میخونم برای کنکورم بیشترش رو از کلاسسینو گرفتم موسسه کلاسینو  خیلی خوب بودن چون داورسازی هم میخوندم دروس مهندسی شیمی و داروسازیم مثل ترمودینامیک انتقال حرارت مکانیک سیالات موارنه مواد و انرژی    انتقال جرم   کنترل فرایند با دروس رشته دارو سازی
جدای از تمام اینا باید دقیق تقسیم بندی کنی  کیا ها درس بخونی این از همه شون مهمتره بلفرض 6 ماه زمان داری یه کتاب 1296 صفحه هم جلوته اینو  چقدر تایم بزاری بخونی ایان رو باید دقیق یاداشت کنی میخوای تا راهنمایت کنم و اینا ایدیمو  میزارم برات یه پیام بده بهت بگم  تا کامل راهنمایت کنم و برات توضیح بدم و اینا یا چیزی بود من ازت بپرسم سوالی چیزی
chemgendent_doc این ایدی اینستام هست 

آهان درسته متوجه شدم ، آره طبق قوانین الان شما حتی میتونید ترازتون رو سیو کنید برای سال بعد و انتخاب ...

والله دیگه من فقط ببینم جریانش چیه چون اگه نشه کلا ولش میکنم میزارم سال که داره میاد میخونم کنکور بدم که شروع کنم به  خوندن که فقط زیاد بهم فشار نیاد ثبت نام هم کنسل میکنم چون شهریه پرداز باشه الان برام سخته ولی سال اینده نه فشارم کمتره 

آهان ، ولی خب من خیلیا رو دیدم به خاطر دیربازده بودن درآمد پزشکی دوران دانشجویی میرن تو کارای مشاوره ...

اره خب صدرصد میشه هیچ شکیم درش نیست و همینطوری که هست میگید چون دیر بازده هست پزشکی و مجبورن بچه ها  من مطابق ب ا چیزی که هستم چون یه سری مشکلات دارم باید اونا رو هم رفع کنم بعد که اروم  بتونم قشنگ درس بخونم بیشترشم فقط پوله هست همین طی یک سال بگذره بعد که گذشت شروع میکنم زیاد سخت نمیگیرم هم اروم اروم جلو میرم یهوی هم بپرم وسطش یهوی با کله میخورم زمین 😂😂

اره دقیقا امیتاز هم که نیاز به مدرک دکترای فقط پزشکی داروسازی داره از راه مهندسی داروسازی نمیشه دارو ...

منم بوشهریم چ جالب

دانشگاهم بوشهره من مثل شما زرنگ نبودم برم تهران😁

من قصدم پولدار شدن نیست دوست داشتم آدم حسابی باشم

سلام رفیق