2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

270 بازدید | 19 پست

سلام من بعد از چقد دردسر عقد کردم بالاخره

اوروز رفتم خونه ی مادر شوهرم ظرفم کمکش شستم بعد چن روز دیگ ک رفتم گف ظرفایی ک شسته بودی چرب بودن گفتم ببخشید گف بابات راس میگفته حتما ک دختروم بلد نیس زندگی کنه هیچی نگفتم تا اوروز تو اتاق بودیم باهم عمه ی من سرطان سینه گرفت اما خوب شد بحث اینا شد گف نکنه تو خونوادتون همتون ایجوری بشین باید بری سینتو نشون بدی من فقط نیگاش کردم هیچی نگفتم اشک از چشمام میومد پایین امروز به شوهرم گفتم میگه حتما خوبتو میخاد همش طرف مادرشه هر چی میگم میگه حتما خوبتو میخاد تو نمیفهمی شما بودین ناراحت نمیشدین بهم بگین اگ چنین چیزی خدای نکرده کسی بهتون میگفت چی در جوابش میگفتین 🥺

عجب زبونی داره مادرشوهرت مثل نیش عقرب میمونه زبونش

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز حالا ک عقد کردی مبارکت باشه اما سریع از همین اول زندگیت قطع ارتباط کن شوهرت بخادت میمونه پات نخادت بعدا هم با کلی خوبی ک بهشون کنی بازم ولت میکنن پس همین الان برا خودت ارزش قایل شو

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

پای شوهرتو به همچین بحثایی باز نکن خودت جوابشونو بده

گفت ظرفا چربن بگو مایع ظرفشویی گرون تر بخرید تا بهتر پاک شن،نمون تا جواب بده ک بحث طول بکشه ب بهونه ی دستشویی یا زنگ زدن برو بیرون

گفت عمت سرطان گرفته بگو آره شوهرش و خانواده ی شوهرش آدم حسابی نبودن دقش دادن؛این حرفا و کنایه ها آخرش میشه غده ی سرطانی دیگه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تو گذینه اول تقصیر باباته که اون حرف جلو مادر شوهر و خانوادش زده ،چون اون مادر شوهره اگه نگه عجیبه بایدم یاد بگیری ج بدی به شوهرتم نگی 

شوهرا همشون طرف ننشونن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اه اعصابم خورد شد😑

من خیلی زبون دارم ولی ایطور موقعها قفل میکنم نمیدونم چرا 🥺خب به آدمی ک تازه اول جوونیشه ای حرفو نمیزنن ک هر لحظه استرس بگیره ک نکنه واقعا راس بگه ولی بازم من محکومم 

سلام گلایه مادرشوهرتو به شوهرت نکن‌.

دوم ایندفعه ظرف نشو ر 

سوم بگو‌مال سنشه شما هم برید نشون بدید.در ضمن اصولا جوتب ندی راحت تری.یاد بگیر مادرشوهرت عوض نمیشه تو باید یاد بگیری ناراحت نشی و به همسرت نگی

معمولا اگر مادر و خانواده مادری داشته باشند ریسک بالا داره بگو بر فرض خدایی نکرده مریض بشم چی میشه 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

يه دوست خانوادگي داشتيم 

دنبال دختر بود واسه پسرش مدام منو پي جو ميكرد 

يه روز گفتم دوستم هست بريد ببينيد چطوريد 

پس فرداش ديدم گفت اين چه دختري بود معرفي كردي 

گفتم چرا اخه 

گفت مادرش سرطاني بود (حالا مادرش سالها بود سرطان سينشون خوب شده بود )

دوستم خيلي دلش شكسته بود نميدونم تو جلسه چي گفته بود فقط بهم گفت اين كي بود برام فرستادي گفتم والا پسرش ادم درستيه 

پسرش فوت كرد قبل دامادي 

دوستمم بشدت الان خوشبخته 

اينو گفتم كه بگم خدا تو دلاي شكستش خدا بهش رحم كنه

عزیز حالا ک عقد کردی مبارکت باشه اما سریع از همین اول زندگیت قطع ارتباط کن شوهرت بخادت میمونه پات نخ ...

ما میخاسیم خونه بگیریم موقعی واممون اومد مادر شوهرم گفت که نه پایین بمونین تا دستتون باز بشه بعد اوروز در میاد میگه اگ پایین بمونین از هم دور میشیم گفتم مگه من بدم گفت ن در آینده بچم ازم دور میشه 🥺جوری حرف میزنه ک بقیه فک کنن رو مهربونی میگه اما من میفهمم چجوری میگه