2777
2789
عنوان

به ایرانی بودنم افتخار میکنم

339 بازدید | 21 پست

اینکه ایران چه تمدن و گذشته قوی ای داره 

اینکه کوروش و هخامنشیان الگوی الان انسان حاضر هست 

اینکه در گذشته ایران از کشورهای ابرقدرت جهان بوده 

درحالیکه بعضی کشورها در توحش بودند ...

اینکه در ایران انواع و اقسام غذاهای با اصالت در شهرهای مختلفمون دیده میشه 

اینکه چقدر هنرمند ،ورزشکار ،دانشمند تو کشورمون ایران داریم 

اینکه چقدر اقوام مختلف با اصالت داریم 

اینکه هوشمون تو جهان بالاست 

همه اینها باعث میشه به ایرانی بودنم افتخار کنم .

خدایا شکرت 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ایران بله همه ما افتخار میکنیم اما به خاک ایران نه چیز دیگه،چیزی برای افتخار نذاشتن دیگه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خودت چیکار میکنی

من مهندس معمار این مملکتم با رتبه دو المپیاد ریاضی ،رتیه ۳۰۲ دانشگاه سراسری و رتبه یک دانشگاه 

خداروشکر میکنم 

منم به ایرانی بودنم افتخاااار میکنم گلممم همیشه زنده و سلامت و پایدار باشی سرزمینمونم همیشه اباد و سرافراز باشه ...

توی یوتیوب و اینستاگرام حتما کسانیکه از ایران تعریف می‌کنند و ویژه‌ای خیلی بالای میلیونی دارن عضو شو گلممم تو دل آدم اکلیلی میشه میبینه اونارو به نظرات زشت و بد و منفی بعضیا هم توجه نکن اینایی که لباس عزا رو تو عروسی میپوشن لباس عروسی رو تو عزا میپوشن ...به هر حال دهن بعضیا رو نمیشه بست متاسفانه گلممم

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

خوب من به میلیتم افتخار میکردم اما الان نه..من نویسنده ی این مملکت هستممممممم

نویسنده که عالیه 

منم در حال نوشتن داستان هستم 

همیشه بالا پایین داره تاریخ

منم به ایرانی بودنم افتخاااار میکنم گلممم همیشه زنده و سلامت و پایدار باشی سرزمینمونم همیشه اباد و س ...

آفرین دقیقا همینطوره 👏👏

چشم حتما عضو میشم ...

میدونید هدف گلولابالیستها چیه ؟ هویت ملی رو از بین ببرن

چجوری ؟ با مهاجرت زیاد و اصلاحا هم زدن مردم 

باید مراقب باشیم ،مراقب هویتمون باشیم