2777
2789

همسایه  مامانم اینا  ۴ ۵ ساله یه ماشین کامیون قدیمی خریده الان تونسته دوتا خونه خیلییی بزرگ بخره ماشین کوچیک دوتا خریده هر روز در حال وسیلهه جدید خریدن ۳ تا بچه داره 

میخام ببینم واقعا اینقد درآمد داره ؟؟ماهم بفروشیم زمین ماشین بخریم 😐

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

فامیلای ما چون مرز عراق هستیم دلار میگیرن

نصفشونم که بنزین قاچاق می‌کنن😑

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین سنگین یا کامیون چینی بخری که خب واقعا اذیت میشی تو‌جاده

خوب خوبش بالای ۸ تومنه

بازم آدم اذیت میشه ولی خوبه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

فامیلای ما چون مرز عراق هستیم دلار میگیرننصفشونم که بنزین قاچاق می‌کنن😑

ایم ایام اربعین میره عراق وسیله میاره نصف قیمت ایران 

گازوئیل هم دیدم قاچاق میکنن ولی این  همسایه بیشتر کار میکنن 

ماشین سنگین یا کامیون چینی بخری که خب واقعا اذیت میشی تو‌جادهخوب خوبش بالای ۸ تومنهبازم آدم اذیت میش ...

ابن قدیمیه خیلی تازه تانکر آب هست و کامیون هر دوش میشه اتاق روش تعویض میشه 

اقوام ما زن و شوهر بخاطر بی‌پولی داشتن طلاق میگرفتن بعد خرید کامیون خدارو شکر پول پارو میکنن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

درآمدشون بالاس

ولی خرجشون هم خیلی بالا هست واینکه زندگی ندارید شب  و روز شوهر آدم تو جاده باشه ؛ سخته خیلی

من خودم تجربه شو دارم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

از قدیم ماشین سنگین درامد بالایی داشته و داره ، البته میگن جدیدا دست زیاد شده ماشین زیاد شده ولی خوب باز درامد خوبی داره در کنار سختیهاش ، از تره بار گرفته تا محصولات کارخونه ها و ، ترانزیت و بندرهای تخلیه بار و بارهای شهری و غیره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
درآمدشون بالاسولی خرجشون هم خیلی بالا هست واینکه زندگی ندارید شب و روز شوهر آدم تو جاده باشه ؛ سخته ...

این آقا تو شرکت ها کار میکنخ شرکت ۷ای جاده سازی اینا تو جاده نیست