2777
2789
عنوان

کت شلوار برای عروسی بده

5786 بازدید | 32 پست

آخر ماه عروسی دختر داییمه

من کلا لباس لختی دگ نمیپسندم و پوشیده راحت ترم هم چون دخترم شلوغه دنبالش میدوئم هم اینکه دوماد میاد راحتم و اینکه کلا وسط نیستم شاید ده دقیقه برقصم 

سه تا عروسی با فاصله یک سال داشتیم اولیو پیراهن لختی پوشیدم

سری پیش اورال گرفتم خواستم همونو بپوشم اما دیروز رفتم کت شلوار ست پسندیدم 

حالا اومدم خونه پشیمونم میگم نکنه تو مجلس تیپم بد جلوه کنه آرایشگاهم میخوام برم البته 

بنظرتون کت شلوار خوبه؟؟

ست نسکافه ای طوره 

اونجا پوشیدم مشتری های دیگه بوتیک میگفتن چقدر بهت میاد 

قدمم بلنده شلوارش دمپاس 

پیراهن هم گرونه چون باید جنس خوب بخرم هم اینکه حس میکنم اون برای عروسی برادرم یا برادرشوهرم بپوشم مناسب تره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای عروسی نه بنظرم خوب نيست 

دنبال ی چیز دیگه باش

لباس پوشیده زیاد هست

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

اگه مجلسی باشه خوبه،اگه نه که نگیر.

من اصلا حوصلم نمیشه تو عروسیا پیراهن و لباس مجلسی بپوشم،چیزای ساده همیشه میپوشم،ولم کنن با مانتو شلوار و روسری راحت ترم برم😅

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

آخه معمولا کت شلوار الان دیگه مد شده بیرون میپوشن 

شومیز شلوار بپوش. با همون شلوار کته

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

ن اتفاقا خیلیم ناز و شیکه.منم برای عروسی اقوام شوهرم اوایل ازدواجمون بود پوشیدم اولش مادرشوهرم مخالف بود ک زشته و بدمیشه ولی من پوشیدم رفتم ارایشگاه تو تالار هم کلی بقبه پسندیدن و خوششون اومد...میدونی ی حالت سرسنگینی و جذاب خاصی داره لامصب😄

اگه مجلسی باشه خوبه،اگه نه که نگیر.من اصلا حوصلم نمیشه تو عروسیا پیراهن و لباس مجلسی بپوشم،چیزای ساد ...

خخخخ

من عروسی خواهرمه  مله بعد

خیلی باید جینگول پینگول برم.😃 وگرنه منم حوصله ندارم مثل شما خخخخخ

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
2790
2778
2791
2779
2792