2777
2789
عنوان

کت شلوار برای عروسی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5793 بازدید | 32 پست
اورال قشنگ بود تومجلس؟ عکس داری ازش بزاری؟

ازین اورالای دوتیکه بود زیره مشکی یه نیم کت سبزم روش خودم دوس داشتم دیروزم مامانم میگفت خاله هاش‌‌ میگفتن لباس تو خیلی شیک بوده تو مجلس بنظرم هم راحته هم شیک نه مناسفانه عکس ندارم حالا اگ بیرون رفتم  تو بوتیک هست دوباره شارژ کرده بود عکس میندازم میفرستم 

ولی بری بگردی اورالایخیلی نازی هست من تو اینستا خیلی دیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه از اون وقتی که ‌کت و شلوار رو بیرون میپوشن از مجلسی ها حذف شد

اره دقیقا

مگر اینکه کت شلوار کار شده بگیره

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شومیز تو عروسی؟

اخه میگه بچه کوچیک داره   میخواد بشینه نرقصه 

شومیز مجلسی شیک  نه ساده که

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

به نظر من با کت و شلوار برو تالار اونجا عوض کن همون لباس قبلی تو بپوش مگه لباسو برا یه بار میخری 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
به نظر من با کت و شلوار برو تالار اونجا عوض کن همون لباس قبلی تو بپوش مگه لباسو برا یه بار میخری

آخه ما حتی عیدا هم همدیگه رو نمیبینیم یعنی عروسی به عروسیه راستش دوس نداشتم تکراری بپوشم 

بعد نمیدونم‌چرا خیلی نگاه رو بچه های مامانمه کلا همه جا چک میکنن مهم نیس البته برام ولی خب سر همین سعی میکنم تکراری نپوشم یا حداقل بین دوتا مجلس اگ فاصله بود بپوشم 

انقدرم سرپا دنبال دخترم دوئیدم همه لباسو کامل دیدن 

اینم بگم که من بعد زایمان هنوز ی کم شکم پهلو دارم یعنی پیراهن ارزون بخرم تیپم داغون میشه قرارنبود دعوت باشیم دگ سر همین من دنبال لباس نرفتم الانم دستمون خالیه همینم با پس انداز خودم گرفتم حالا اگ خیلی ناجوره میتونم ببرم عوض کنم کت تک داشت کت شلوار مدلای دیگه هم داشت 

راستش من خیلی بیرون کوتاه نمیپوشم ک کت شلوار بپوشم بیرون یعنی فقط مراسم بعد ازینم عروسی پسردایی شوهرم باشه احتمالا ک صددرصد اونجام پوشیده میرم 

2790
2778
2791
2779
2792