2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

عزیزم به پیجی یه مبلغ زیادی از من کلاهبرداری کرده. انلاین شاپ بوده. و بلاکم کرده و گوشیشم خاموشه. ادرس مغازه ی حضوریش رو زده همدان ابتدای خیابون بوعلی. همچین خیابونی دارید؟؟؟ 

تاحالا بوتیک اونجا دیدی؟؟ 

عزیزم به پیجی یه مبلغ زیادی از من کلاهبرداری کرده. انلاین شاپ بوده. و بلاکم کرده و گوشیشم خاموشه. اد ...

آره عزیزم من همون خیابان زندگی میکنم ولی تا الان اسم این بوتیک نشنیدم فردا رفتم بیرون باز نگاه میکنم ببینم هست باز اگه کاری از دستم بر میاد بگو 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

آره عزیزم من همون خیابان زندگی میکنم ولی تا الان اسم این بوتیک نشنیدم فردا رفتم بیرون باز نگاه میکنم ...

مرسییی عزیزم لطف میکنی❤❤😚 پس لطفا بهم خبرشو بده

راستش من سنم کمه همینم با پولی که مامان بابام برای کنکور داده بودن بهم رفتم خریدم برای کادو که کلاهبرداری شد. حالا طرف حداقل نمیاد بلاکم کنه و جواب نده. پررو پررو فحش میده

آره عزیزم من همون خیابان زندگی میکنم ولی تا الان اسم این بوتیک نشنیدم فردا رفتم بیرون باز نگاه میکنم ...

بوتیک مردونه هست.این پیجشه ادرسشم بیو زده. همین فقط اگر نگاه کنی ببینی هست یا نه ممنونت میشم. که مطمئن شم و شنبه برم شکایت کنم ازش🧡🧡

مرسییی عزیزم لطف میکنی❤❤😚 پس لطفا بهم خبرشو بدهراستش من سنم کمه همینم با پولی که مامان بابام برای ک ...

باشه حتما فردا صبح میرم بیرون تا ظهر بهت خبر میدم⁦❤️⁩ متاسفانه خیلی از این چیزا پیش میاد من هیچ وقت تا الان جرئت نکردم خرید آنلاین بکنم انشاالله حل میشه حداقل پولتو پس بده 

باشه حتما فردا صبح میرم بیرون تا ظهر بهت خبر میدم⁦❤️⁩ متاسفانه خیلی از این چیزا پیش میاد من هیچ وقت ...

فدات بشم ممنونم🥲🩵 من خودم شیرازم

اره خیلی سخت شده بعد اینم به هوای برند چندبرار قیمت گذاشته منم ساده و بی تجربه سریع با خوشحالی واریز کردم. بازم ممنونم

فدات بشم ممنونم🥲🩵 من خودم شیرازماره خیلی سخت شده بعد اینم به هوای برند چندبرار قیمت گذاشته منم ساد ...

خواهش میکنم عزیزم💗

اگه مغازش بود و با شکایت به جایی نرسیدی فیش واریزی بفرست نشونش بدم پولتو پس بده حداقل خدا نگذره ازشون 

خواهش میکنم عزیزم💗اگه مغازش بود و با شکایت به جایی نرسیدی فیش واریزی بفرست نشونش بدم پولتو پس بده ح ...

مرسی فدات شم. نه نیازی نیست اینکارو انجام بدی همینکه گفتی خیلی برام ارزش داشت واقعا ادم با معرفتی هستی❤

مرسی فدات شم. نه نیازی نیست اینکارو انجام بدی همینکه گفتی خیلی برام ارزش داشت واقعا ادم با معرفتی هس ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم وظیفس 

امروز رفتم بیرون ولی بسته بود بعضی مغازه ها ولی بین مغازه های که باز بود نگاه کردم همچین مغازه ای نبود کلا اول بوعلی مغازه مردانه فروش نیست ولی وسطاش هست حالا امیدوارم به نتیجه برسی چون شماره کارت واریزی و داری میتونی شکایت کنی راحت حالا مغازه هم نداشته باشه مهم نیست