2777
2789

کسی دیده این فیلمو تو اینستا؟

یه کلیپی تو اینستا دیدم ازونایی ک بلاگرا میسازن

زنه باردار بود بعد توهم زده ک شوهرش تو حمامه و رفت واسش غذا درست کرد بعد دید شوهرش نیس بعد ب شوهرش زنگ زد گفت کجا رفتی شوهره میگه عزیزم‌ چی میگی من یه هفته خونه نیستم. بعدش از پشت پنجره یه مرد داشت بهش زل میزد خیلییی هم تاریک بود اما قیافه مرده رو نشون دادن زنه هم افتاد

وااااای من قلبم ایستاد نمیتونم بخابم از ترسسسس وای خدا لعنتشون کنه با این کلیپایی ک میسازن الان دارم ب درو دیوار نگاه میکنم خیلیییی میترسم🥲 شما دیدید این کلیپووو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبورن بسازن که بازدیدشون بره بالا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نگاه نکن 

حالا من چند وقته از کنار اتاق دخترم رد میشم یه پسربچه رو میبینم رو تختش چهارزانو نشسته برمیگیرم دوباره میبینم نیست

دیگه یکی دو هفته‌اس جای دخترمو پایین تختمون میندازم