2777
2789

داشتیم همینجوری صحبت میکردیم بهش گفتم موهات چه قد خوش رنگ شده زیرشو صورتی کردی خوشگل بودی خوشگل تر شدی منم شاید چندسال دیگه اینکارو بکنم  بعد برگشت بهم گفت اصلا بهت نمیاد زشت میشی منم نمیدونستم باید چیکار کنم یجوری نشون دادم انگار ناراحت نشدم اصلا خندیدم بهش ولی ناراحت شدم بعدش بحثو عوض کردم 

منظورش این بود میخواست ناراحتم کنه یا منظوری نداشت ؟خیلی دلم شکست

الکی ناراحت نشو حتما اون رنگ بهت نمیاد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی این ۳۱ سال عمرم هیچ وقت حرف کسی که بگه زشتی یا خوشگلی برام مهم نبوده. مطمئنم شما زیبایی پس به حرف هیچ کس اهمیت نده هر رنگ مویی که دوس داری بزار هر لباسی که به چشم خودت قشنگه بپوش

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اینکه اون چی گفت مهم نیست اینکه ما چقدر خودمون رو دوست داریم و چقدر از خودمون راضی هستیم و چه حسی نسبت به خودمون داریم مهمه ما باید رو اعتماد به نفسمون کار کنیم و انقدر خودمون رو بالا بدونیم که هر حرفی نه خیلی مارو ذوق زده کنه نه دلمون بشکنه