2777
2789

عب نداره افسردگی گرفتی

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عب نداره افسردگی گرفتی

من یه جایی خوندم این هیچ احساسی نداشتن به خاطر افسردگی نیست و توی خیلی از مامان ها عادیه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

قدمش مبارک باشه😍کارت اگه جوری هستن مه کسی میتونه کمکت کنهحتما کمک بگیر خودتو از الان خسته نکن بعدش به اندازه کافی کار داری و بیخوابی میکشی توان بدنت رو‌نگه دار

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

منم مامانم همش  قبل بدنیا اومدن برادرم میگف بهم یعنی دوسش دارم چرا حسی بهش ندارم تا به دنیا اومد و انوقت بود که فهمید چقد دوسش داره 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

عزیزم وقتی به دنیااومدتازه حست شروع میشه منم تموم مراحل بارداریم هیچ حسی به بچه توشکمم نداشتم ولی وقتی دنیااومدعاشقش شدم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم