2777
2789
عنوان

ده روز دیگه بچم دنیا میاد ولی ذوقی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 66 پست
آخه میگن ۸ ماهه به دنیا میان نمیمونن یکی از آشناها ۸ ماهه زایمان کرد بیچاره بچش نموند کلی هم افسردگی ...

خیلی ممنون عزیزم بله میگن معمولا زنده نمیمونن۷ماهه زنده میمونه ولی ۸ماهه نه 

من کلی به خدا التماس کردم بچم حالش خراب بود ریه هاش کامل نبودن ونفسش مشکل داشت یه لوله داخل دهنش ودوتا داخل بینیش برای رسیدن اکسیژن وهزارتا دستگاه به بدنش وصل بود اندازه اش کف دست بود ولی اینقد به خدا التماس کردم اینقدر اشک ریختم وحالم خراب بود که نگو ولی خواست خداست در عرض ۳روز کاملا خوب شد معجزه ی خدا بود الان بچم تمام زندگیه منه هر نیم ساعت میاد بغلم میکنه وتودهنم بوسم میکنه میگه دوست دارم یا میگه عشق منی 

اینقد بانمکه وشیطونه که نگو بخدا الان اینو که دارم مینویسم اومد بغلم کرد ومنو بوسید وهزاران مرتبه خداروشکر میکنم به خاطر داشتنش

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
خیلی ممنون عزیزم بله میگن معمولا زنده نمیمونن۷ماهه زنده میمونه ولی ۸ماهه نه من کلی به خدا التماس کرد ...

عزیزززززززم واقعا خدا معجزه کرده 

چجوری میشه ادم ۸ ماهه زایمان میکنه؟

درد داشتین؟یا کیسه آب پاره شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی ممنون خداعزیزاتو حفظ کنه چشم عزیزم توهم بچتو محکممم ببوس عاشق بچه کوچولوام🥰🥰🥰

ممنون عزیز دلم لطف دارید

آره بچه ها بوی بهشت میدن😍

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
مرسی عزیزم همچنین پسر شما نامدار باشه من خیلی دوس دارم این اسمو شوهرم اول دوس داشت ولی الان خانوادش ...

قربونت برم عزیزم... غصه نخور، خیلی رک به خواهر شوهرت بگو که ما با هم تصمیم گرفتیم علیسان بگذاریم. انتخاب اسم بچم حق من و پدرشه ... 

به همسرت هم بگو اینقدر زحمت برای ۹ ماه من کشیدم، درست نیست اسم بچمو دیگران انتخاب کنند.

چطوری به خودشون حق میدن اعصاب یک زن باردار رو خورد کنند، خیلی کارشون زشته، والا ما هم خواهرشوهریم، ولی اصلا کار نداریم زنداداشمون چه تصمیمی میگیره چون زندگی خودشه ، حقشه برای خودش انتخاب کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
عزیزززززززم واقعا خدا معجزه کرده چجوری میشه ادم ۸ ماهه زایمان میکنه؟درد داشتین؟یا کیسه آب پاره شد؟

یک هفته کامل درد زایمان روچشیدم وحشتناک ترین روزای زندگیم بود هروقت به یاد زایمانم میفتم وحشتم میگیره 

خیلییییی بد بود بچه ضعیف بود وزایمانم طبیعی نمیتونست خودشو هل بده پایین دکتر با دستاش بچمو از رحمم میکشید منم جیغم گوش فلکو کر میکرد

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
ای وای چقدر سختی کشیدی عزیزم😔بازم خداروشکر بچت صحیح و سالم موند برات

خیلی ممنون عزیزم