2777
2789
عنوان

کسی میتونه برام فا ل رایگان بگیره

158 بازدید | 26 پست

ممنونش میشم

براش ۲۰ تا حمد میخونم♥️

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
نیت کن برات بگیرم

مرسی کردم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیت کن برات بگیرم

واسه منم‌میشه بگیری

تا ماه بعد بابام راضی میشه با محمد ازدواج کنم؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

مرسی کردم

از مسائلی که در اطرافتان رخ خواهد داد عصبانی نشوید.

*   فردی در کنارتان یا نزدیکانتان است به او کمک کنید تا نسبت به شما و مسائل اطرافش حس بهتری داشته باشد.

*   از شخصی که بسیار او را دوست می دارید سخنی بر زبانش جاری می گردد که شما منتظر آن هستید.

از مسائلی که در اطرافتان رخ خواهد داد عصبانی نشوید.* فردی در کنارتان یا نزدیکانتان است به او کمک ک ...

مرسی گلم برات ۲۰ تا حمد و خوندم

متاسفم واست البته عجیب نیست کسی که به ف ال و این مزخرفات باور داره راحت می‌تونه به آدما تهمت بزنه من دلم گرفته بود اینجا رو هم سایت خانوما میدونستم . شما که تهمت زدی هزار تا حمدم بخونی نمیتونی از من رضایت بگیری واگذارت کردم به خدا . این همه تاپیک در مورد بارداری و چیزای مختلف بیکار نبودم بزنم .‌واقعا یا خودت مردی که میای مزخرف میگی یا زیاد آقایون بازیت دادن. متاسفم که توی سایتی اومدم که همه جور آدم مریض توش هست 

متاسفم واست البته عجیب نیست کسی که به ف ال و این مزخرفات باور داره راحت می‌تونه به آدما تهمت بزنه من ...

خدا شفات بده همین😂

بعدم با دعای گربه سیاه بارون نمیاد 

متاسفم واست البته عجیب نیست کسی که به ف ال و این مزخرفات باور داره راحت می‌تونه به آدما تهمت بزنه من ...

معلومه ازبس بیکاری تو تاپیکای بقیه سرک میکشی

نه بازیم ندادن ولی اجازه نمیدم امثال شما مارو بازی بدن 

شما اگه عاقل بودی نمیومدی تو سایتی که معلوم نیست کی پشت گوشیه درخواست دوستی بدی😏

سیاهی دل تو انشالله خدا خوب کنه . روانی مریض

برای تو که بیشتر سیاهه😂

دیگ به دیگ میگه روت سیاه

خودت انقدر روانی به خاطر یه حرف من داری خودتو پاره میکنی ثابت کنی که خانومی😒

واقعا حالا فهمیدم یک مشت مریض امثال تو اینجا هستن‌پشیمون شدم

شما بشتر مریضی 

از خدا میخوام کمکت کنه😂🥲