ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیدهاند که در چشمانم زندگی میکنی. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شدهام دیدهاند. عطر عشق،نمیتواند پنهان بماند. آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡
متاسفم واست البته عجیب نیست کسی که به ف ال و این مزخرفات باور داره راحت میتونه به آدما تهمت بزنه من دلم گرفته بود اینجا رو هم سایت خانوما میدونستم . شما که تهمت زدی هزار تا حمدم بخونی نمیتونی از من رضایت بگیری واگذارت کردم به خدا . این همه تاپیک در مورد بارداری و چیزای مختلف بیکار نبودم بزنم .واقعا یا خودت مردی که میای مزخرف میگی یا زیاد آقایون بازیت دادن. متاسفم که توی سایتی اومدم که همه جور آدم مریض توش هست