gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7040 عنوان کسی میتونه برام فا ل رایگان بگیره | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست ممنونش میشمبراش ۲۰ تا حمد میخونم♥️ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/06/20 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنین۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 312 شما بشتر مریضی از خدا میخوام کمکت کنه😂🥲 دعای تو از نوک دماغت بالاتر نمیره تو واسه خودت دعا کن واجبتری والا با ذهن مریضت .گمشو دیگه
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7040 گمشو بابا تو چه خری باشی که ب تو ثابت کنم نکبت داغون برو خودتو بیمارستان روانی نشون بده توعه روانی اول اومدی تاپیک من احمق آلزایمرم که داری😂فقط درآخر میگم جواب احمقان خاموشی ست هرچقدر دلت میخواد تاصبح بشین فحش بنویس دیگه به چپمم نیس هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
نازنین۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 312 برو خودتو بیمارستان روانی نشون بده توعه روانی اول اومدی تاپیک من احمق آلزایمرم که داری😂فقط درآخر می ... تو گوه خوردی اومدی تاپیک من زر مفت زدی شغال جان . حقت بود بیام حقتو بذارم کف دستت زیادی زر زر نکنی
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7040 دعای تو از نوک دماغت بالاتر نمیره تو واسه خودت دعا کن واجبتری والا با ذهن مریضت .گمشو دیگه دعای من برای بیشعوری تو کفایت نمیکنه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7040 تو گوه خوردی اومدی تاپیک من زر مفت زدی شغال جان . حقت بود بیام حقتو بذارم کف دستت زیادی زر زر نکنی گوه که غذای شماستنفرمایید من جرئت ندارم غذای شمارو بخورم بعدم حق من به شما نیومدی بیای ژزرزر کنی معلومه از پیامات مرد احمق عقده ای بیش نیستی هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
نازنین۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 312 دعای من برای بیشعوری تو کفایت نمیکنه کل اگر طبیب بودی سرخود دوا نمودی .اگه دعای تو کارساز بود این وضعت نبود که بیای تاپیک من زر مفت بزنی
نازنین۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 312 گوه که غذای شماستنفرمایید من جرئت ندارم غذای شمارو بخورم بعدم حق من به شما نیومدی بیای ژزرزر کنی معل ... آره مردم میخام بیام دهنتو صاف کنم دوست داری ؟ زیادی فکر کنم بازیت دادن مردا. حقت بوده
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7040 کل اگر طبیب بودی سرخود دوا نمودی .اگه دعای تو کارساز بود این وضعت نبود که بیای تاپیک من زر مفت بزنی وضع من از تو خیییلییی بهتره این مثالم بدرد خودت میخوره هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
پدربزرگه_ابلیس عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 36 آره مردم میخام بیام دهنتو صاف کنم دوست داری ؟ زیادی فکر کنم بازیت دادن مردا. حقت بوده مشکل چیه؟ 🍕
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7040 آره مردم میخام بیام دهنتو صاف کنم دوست داری ؟ زیادی فکر کنم بازیت دادن مردا. حقت بوده فعلا که تورو بازیت دادن احمق خاک برسر فقط دنبال اینی عقده هاتو خالی کنی هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7040 حیف الان کار دارم بعدا میام حالتو جا میارم 😂😂 گمشو بابافکر کردی منتظرت میمونم احمق ؟امیدوارم کارماشو پس بدی بخاطر قفحشا و سبک بازیایی که کردی هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎