2777
2789
سما بچه دارید خودتون رو گیر میکنید من خودم تنهام بخدا همه جوره باهاش راه میام بگه بمیر میمیرم

توم فیلم ببین تو گوشی بچرخ اگه میتونی خونه بابایی جایی برو...من حتی کسیم نداشتم برم پیشش تا شهر خودمون ۷ساعت راه بود....اجازه نمیداد از خونه هم برم بیرون‌....الان ک بیخیال شدم هم خودم راحترم هم این گیراشو کم کرده

تویی زیباترینم
سما بچه دارید خودتون رو گیر میکنید من خودم تنهام بخدا همه جوره باهاش راه میام بگه بمیر میمیرم

توم فیلم ببین تو گوشی بچرخ اگه میتونی خونه بابایی جایی برو...من حتی کسیم نداشتم برم پیشش تا شهر خودمون ۷ساعت راه بود....اجازه نمیداد از خونه هم برم بیرون‌....الان ک بیخیال شدم هم خودم راحترم هم این گیراشو کم کرده

تویی زیباترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا عین تو بودم ...الانم عشقمه ولی قهره کنه دیگه خودمو اذیت نمیکنم ...میگم ب درک سرمو گرم میکن ...

دلم راضی نمیشه 

با چی سر گرم کنم خودمو 

اهل فیلم و کتاب و بیرون رفتن نیستم 

توم فیلم ببین تو گوشی بچرخ اگه میتونی خونه بابایی جایی برو...من حتی کسیم نداشتم برم پیشش تا شهر خودم ...

خونه  بابام ابنا فقط میرم همیشه غیر از اونجا هیچجا نمیرم 

دوتا تاپیک قبلیمو بخون متوجه میشی شوهرم۵ روزه بام قهره امروز گفت ی بار دیگ اعصابم خورد بشی طلاقت مید ...

برا همین؟ 😂🤭

منم شوهرم دیشب بام قهر کرده، امروز نگامم نکرد🙄😕ولی میدونم اخرش آشتیه، غصه نمیخورم زیاد😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
کاش لااقل شما بمونید با سماها حرف بزنم یکم اروم تر شم

هرموقع دلت گرفت تاپپیک بز.با خانما حرف بزن دلت اروم میشه..به خاطر کی ب خاطر چی خودتو بکشی ک بعد ۶ماه نشده طرف بره ی زن دیگه بگیره یاد توم نکنه‌...

تویی زیباترینم

نمیدونم چرا ما خانمها آنقدر وابسته میشیم ولی بدون چند سال دیگه میخندی به این حالت ، ولش کن ی سرگرمی برای خودت جور کن وایستگیت کم بشه ، احتمالا شوهرت هیکلی و خوش برخورد و خوش زبون با بقیه ست؟خودتم لاغر و قد بلند ؟

من اونو بیشتر از خودم میخوام حاضرم بمیرم ولی یه تار موش کم نشه ولی همیشه اون قهر میکنه من قهرم نهایت ...

متاسفانه همین شخصیت وابسته بیشتر باعث دوری شما میشه

ای کاش همینقدر که شوهرت رو دوست داری خودت رو دوست داشته باشی اونوقته که شوهرت مثل پروانه دورت میچرخه

انسان ذاتا از فرد چسبنده متنفره و دوری میکنه

پس تنها راه شما صبوری ، پیام ندادن و زنگ نزدن هست و در کنارش به صورت غیر مستقیم کارهای اشتباهت رو جبران کن 

کتاب زنان زیرک عالیه حتما بخون