2777
2789
چرا .۵روزه چی شده..بحرف بزن شاید کسی راه حلی گذاشت جلوت یا اقلا آرومت کرد

بهش میگم تا کی اینطوری قهری میگ تا همیشه😭😭😭😭 داغونم 

با مامانش امروز حرف زدم چیزی نگفت  خیلی حالم خرابه 

میدونم دوستش داری ولی سعی کن وابستگیت رو کم‌کنیاینطوری رو تک تک کاراش حساسیت نشون میدی و جفتتون عذاب ...

هر چی میکنم دور و برش نپلکم بی خیالش باشم نمیتونم همه جونم شده دلم بغلشو میخواد دلم میخواد نفساشو نفس بکشم😭😭😭😭😭💔💔💔💔 بدنم یخ زده 💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا تاپیک قبلیمو بخون متوجه میشی شوهرم۵ روزه بام قهره امروز گفت ی بار دیگ اعصابم خورد بشی طلاقت مید ...

ای بابا قهره که قهره گور باباش

منم شوهرمو خیلی دوست داشتم ‌ازدواج ک کردم شهر غریب بودم شدیدا وابسش بودم...ولی بارها و بارها سر مسائل چرت و پرت باهام قهر میکرد و خدامیدونه ۱۰ روز ۱۵ روز ۲۰ روز محل سگ هم بهم نمیداد...منم عاشقش بودم و وابستش...و سرکار نکرده کنارش اینقدگریه میگردم و عدر خواهی میکردم و اونم محل نمیداد....

الان بعد۱۳ سال فکر اون دوران رومیکنم حالم از خودم بهم میخوره که چرا منم سگ محلش نکردم.مگه بانبودش دنیا ب آخر میرسید ک من اون هممه غصه میخوردم...بیخیال بخدا ایناهمش وابستگیه...اگه هم ازش جداشی نهایت سختیت ۱ماهه بهت قول شرف میدم...بعدا فکرالانتو میکنی ک خواستی براش رگ بزنی از رفتار خودت پیش خودت خجالت میکشی

تویی زیباترینم
هر چی میکنم دور و برش نپلکم بی خیالش باشم نمیتونم همه جونم شده دلم بغلشو میخواد دلم میخواد نفساشو نف ...

آدم احساساتی ای هستی

گاهی غرور خوبه ، وقتی میبینی پست میزنه

تو هم بیخیالی رو طی کن

بعدشم وقتی میبینی واست قیافه گرفته تو بیشتر قیافه بگیر

اون اسم طلاق رو میاره تا تو رو حساس کنه

یکم قوی باش . واسه خودت فیلم نگاه کن . خوراکی بخور

خودش میاد دوباره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
چیکار کنم نمیتونم ۲۰ سالمه ۲۰ روز خوشی ندیدم 💔😭

محل نذار خودت خوش باش بذا بفهمه بدون توجه اونم خوشی بدتربچسبه بهت خودتو چرا وابسته نشون میدی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چیکار کنم نمیتونم ۲۰ سالمه ۲۰ روز خوشی ندیدم 💔😭

نکن باخودت اشتباهه محضه.منم ۱۸سالم بود تا این ۵.۶ سال اخیر همین اخلاقش بود...الان یگه دعوامون میشه اصلا طرفش نمیرم خودمو بابچه و فیلم سرگرم میکنم این دیگه دور ورنمیداره

تویی زیباترینم
ای بابا قهره که قهره گور باباشمنم شوهرمو خیلی دوست داشتم ‌ازدواج ک کردم شهر غریب بودم شدیدا وابسش بو ...

من اونو بیشتر از خودم میخوام حاضرم بمیرم ولی یه تار موش کم نشه ولی همیشه اون قهر میکنه من قهرم نهایتش ۵ دقیقه باشه💔

هر چی میکنم دور و برش نپلکم بی خیالش باشم نمیتونم همه جونم شده دلم بغلشو میخواد دلم میخواد نفساشو نف ...

از احساسات بالاییه ک داری همین باعث شده اینطور شی...سعی کن بیخیال شی ب مرور یادمیگیری چطور بی تفاوت باشی ک خودت اذیت نشی

تویی زیباترینم
نکن باخودت اشتباهه محضه.منم ۱۸سالم بود تا این ۵.۶ سال اخیر همین اخلاقش بود...الان یگه دعوامون میشه ا ...

سما بچه دارید خودتون رو گیر میکنید من خودم تنهام 

بخدا همه جوره باهاش راه میام بگه بمیر میمیرم 

من اونو بیشتر از خودم میخوام حاضرم بمیرم ولی یه تار موش کم نشه ولی همیشه اون قهر میکنه من قهرم نهایت ...

منم دقیقا عین تو بودم ...الانم عشقمه ولی قهره کنه دیگه خودمو اذیت نمیکنم ...میگم ب درک سرمو گرم میکنم تا خودش پشیمون شه

تویی زیباترینم
از احساسات بالاییه ک داری همین باعث شده اینطور شی...سعی کن بیخیال شی ب مرور یادمیگیری چطور بی تفاوت ...

عقلم میگ بی خیال باش تا میام بی خیال شم دلم نمیذاره دل ندارم هیچییییی

همش دارم منت کشی میکنم اشتی کنه

منم قبلا مثل تو بودم یمدت محلش نذاشم الان طاقت نداره دوثتنیه قهریاشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚