2777
2789
حستو کاملا میفهمم.من تجربمو بعد۱۳سال زندگی بهت گفتم.الان۳۳سالمه دیگه

از این میترسم ک گفت طلاقت میدم نه زندگی رو بدون اون میخوام نه میتونم ینی اگ خدایی نکرده چنین اتفاقی بیوفته میمیرم طاقت یه لحظه دوریشو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا همین؟ 😂🤭منم شوهرم دیشب بام قهر کرده، امروز نگامم نکرد🙄😕ولی میدونم اخرش آشتیه، غصه نمیخورم زی ...

انشاالله هر چی زودتر آشتی کنه 

شوهر من زود به زود سر چیزای الکی قهر میکنه 

منم دل ندارم طاقتم ندارم

هرموقع دلت گرفت تاپپیک بز.با خانما حرف بزن دلت اروم میشه..به خاطر کی ب خاطر چی خودتو بکشی ک بعد ۶ماه ...

موندم بخدا 

دیگ خوب و بد خودمو تشخیص نمیدم 

اخه مگه چ گناهی کردم 

تو رو خدا برام دعا کنید 

نمیدونم چرا ما خانمها آنقدر وابسته میشیم ولی بدون چند سال دیگه میخندی به این حالت ، ولش کن ی سرگرمی ...

کاشکی بام درست بشه 

نه لاغر ن چاق بلند و خوش برهورد با بقیه 

خودمم معمولی ن بلند ن کوتاه ن چاق ن لاغر

متاسفانه همین شخصیت وابسته بیشتر باعث دوری شما میشهای کاش همینقدر که شوهرت رو دوست داری خودت رو دوست ...

پیام ندادم حتی دو روز با بابام اینا رفتم ی سهر دیگ ک اصن خونه نبودم و هیچ فابده ای نداشت

عزیزم باز خوشبحالت شما ازدواج کردین پیشتهمن قبل ازینکه بتونیم نامزد شیم جدا شدیمیکماهه دوریم از هم د ...

انشاالله قسمت هم بشید و برگردید بهم 

ولی وقتی بام قهره چ خوش بحالی داره 

از طبعشه ، آنقدر وابستشی بنظرم رو خودت کار کنی اونم میاد سمتت

اینسری باهام درست بشه به هودم قول دادم خودمو درست کنم فقط الان قهر نباشه درست شد منم رو خودم کار کنم 

اینسری باهام درست بشه به هودم قول دادم خودمو درست کنم فقط الان قهر نباشه درست شد منم رو خودم کار کنم

اتفاقا شما قلبا شروع کن از خودتت زن کامل ساختن تمرکزتو برداری کم کم اونم درستش میشه ، می‌دونی حتی افکار هم داری انرژی دارن و تاثیر می‌ذارن رو اطرافیان ، باهاش قهر نباش ولی دست و پاشو نباش ، مهربان مقتدر نشو زنانگی یاد بگیر ما زنها اصل اساسی دنیاییم باورت میشه میتونم همه رو جذب کنیم به خودمون ، دوست داشتی دو تا دوره همسرداری برو ، مثلا تنها مسیر آرامش ی دوره عالی داره ، مجموعه آسمان مفرحم ی دوره دارن ولی تنها مسیر قیمتش کمه