2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم معلمه ابتداییه

898 بازدید | 40 پست

چند روز پیش با مادرها جلسه داشت. چند نفر از مادرها ریختن سرش که بچه های ما خیلی حساسن سرشون داد نزن، زیاد بهشون تکلیف نده، سر کلاس نذار زیاد بنویسن که دستشون درد بگیره، زنگای تفریح نذار برن توی حیاط هوا سرده. پنجره های کلاسو باز نذار.😐😐😐😐😐مادرای نسل جدید چرا اینطوری شدن این بچه ها باید زندگی کنن و تجربه کنن تا بزرگ بشن😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یه بارمدیرمدرسه برام دردودل میکردمیگفت کاشکی این بازنشستگی اذیتم نمیکردواگرنه اصلانمیارزه پدرمودرآوردن انگارآسمون سوراخ شده اینافقط افتادن پایین....ولی ناگفته نماندمادراین بچه هاهم بدجورازمدرسه خاطره بددارن...نمیشه ونمیتونینم بگیم کی حق داره

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
دقیقا

دختر دوستم اونقدر لوسش کردن که میزنه تو سر پدر مادرش. خیلی زشته

خب اینو چجوری میخوایی تربیت کنی ! بزرگم بشه سرکش و هر کار خطرناکی دلش میخواد انجام میده،

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بنظرم کار خوبی میکنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بعد معلم ما ما رو از سقف اویزون میکرد مامانمون میگفت حتما خودت کار بدی کردی که اینجوری کرده😂مامان‌ه ...

یا از اینور بوم میفتن یا از اونور

ما از سایشونم ترس داشتیم، بچه های الانم میزنن تو سرشون

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️