2777
2789
عنوان

رل زدن با ی معلول ذهنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5572 بازدید | 179 پست
خب هداروشکر اروم بودینواقعا تعجب کرده بودم من سمپادی از نزدیک‌ندیدمیعنی داریم دخترعمو و پسر عموم ولی ...

راستش من وقتی از ایموجی استفاده نمیکنم بقیه همچین حسی میگیرن از نگارشم😁🤍

بله جفتشون استثنائی هستن که زیر نظر آموزش پروشن بازم من دقیق نمیدونم چه مهری خورده ولی فکر میکنم سمپاد راستش به مهر خودم نگاه نکردم 

شما معلم استثنایی هستید؟ مخصوص چه بچه هایی آموزش میدین 

من نمیدونم چه مشکلی داشت چیزی نبود که به چشم بیاد من برام عجیب بود گفتم شاید بیش فعالی حادی بوده یا اوتیسم خفیف‌ که نه اینم نه واقعا نمیدونم

درحال ساخت ....:)

من فک میکنم شما و اسی برا هم مناسب باشین شما دنبال دختری هستی بی ادعا اسی دنبال پسری ک رهاش نکنه پس ...

با اجازت به خدا قسم به حون خودم یه عمر نوکریش می کنم و قول مردونه جمله دوست دارم از دهنم نیفته  عشق ونفسم می شه تا اخر عمر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هداروشکر اروم بودینواقعا تعجب کرده بودم من سمپادی از نزدیک‌ندیدمیعنی داریم دخترعمو و پسر عموم ولی ...

اسکیزوفرنی هم مگه تحصیل میکنن؟ یعنی جدا تحصیل میکنن آخه از سن کم شناسایی نمیشن خیلیاشون و توی مدرسه های عادی درس خوندن 

درحال ساخت ....:)

ن کار ندارم ب این قضیه شما میگی من دنیال شریکم برا زندگی اخه اینجا تو نی نی سایت مگ آدم دنبال شریک م ...

اخه چند سال پیش یه دختر خانمی که از قضا معلول ذهنی بود ولی به شدت زیبا ما می گفتیم حالا کی اینو می گیره عاقبت یه پسر مهندس گرفتش الان دوتا بچه سالم دارن یه دختر یه پسر اینقدر این بچه ها خوشکل وقشنگن انگاری خاجین اینقدر زیبان اینقد نازن انگاری فرشته ان  عزیزان اینا هم انسانن اینان هم خدایی دارن 

اسکیزوفرنی هم مگه تحصیل میکنن؟ یعنی جدا تحصیل میکنن آخه از سن کم شناسایی نمیشن خیلیاشون و توی مدرسه ...

اسکیزو‌فرنی ها که کلا جداست بحثش 

چندروز پیش استاذم میگفت یه بچه ی ۱۸ ساله اومده با علایم اسکیزوفرنی

ژنشو داشته و با استرس کنکور بیماری خودشو نشون داده

بله اسکیزو‌ها خیلی اوقات ادمای متشخصی هم هستن

ولی در سن مدرسه هیچ کسی علایم ندتره

از بزرگسالی و یا خیلی شدید ترش حدودای ۱۸ ،سالگی بروز پیدا میکنه

با همون سالمشم رل نمیزنم

مزخرف ترین روابط

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست