2777
2789
عنوان

رل زدن با ی معلول ذهنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5572 بازدید | 179 پست

یکم شعور هم خوبه ک کسی رو مسخره نکنی.اونم یه فرد که مریض هست رو...تو هم اگ خدا از نظر مغز معلولت میکردا هیچکی نگاتم نمیکرد دیگه چ برسه رل بزنع...

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی قطع امید کردم از آدمای ب ظاهر سالم آدمای سالم برعکس اینا خیلی پیچیده نمثلا میگن تا آخرش ...

حس میکنم خیلی بچه ای 

اگرم سنت بالا باشه از لحاظ عقلی به اون پختگی و فهم کافی نرسیدی 

یعنی تو از همسر یا پارتنرت در آینده توقع بچه سالم ، رابطه جنسی باکیفیت ، آی کیو و شعور بالا ، ساپورت مالی و سرکار رفتن و داشتن ی زندگی حداقل معمولی رو نداری ؟ 

فقط نوک دماغت رو داری میبینی عشق فریب مغزه برای بقا و ادامه ی نسل با این چرت و پرتا خودتو گول نزن 

من نمیتونم حتی به این موضوع فکر کنم

اگه هم لحظه ای احساس کنم که یه آدم اینطوری خوشش اومده ازم 

حواس خودمو پرت میکنم که نه اشتباه میکنم😂

بعد تو به راحتی اینجا ازش حرف میزنی😂

خیلی خوبه که راحت احساستو بیان میکنی😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

پشمااااام 😂😐

راجع به مسایل جنسی میدونن اتفاقا مخصوصا پسرهاشون 😅مواظب خودت باش خلاصه از ما گفتن بود یادمه یه همکلاسی داشتم خاله ش عقب مونده بود البتع از این اتیسم ها بعد خاله رو بابای  این کراش زده بود وقتی تنها بوده کشونده بودتش خونه و باهاش رابطه جنسی داشته 

من پسرم ولی دختر فرق می کنه چون دخترا ذاتا عاطفی ان عاطفه حس می کنه مهربونی می فهمه ولمس می کنه

سلام

میشه میگین دختری ک معلومه مشکلش چیه ؟

واقعا براتون مهم نیس خودتون سالم هستین گفتین

دوستین؟

وای یادیه چیزافتادم کابوس زمان دبیرستانم یه مردبودبنده خدااونجوری بود.پسرای  شیطون میفرستادنش دست به بدن دخترابزنه حالادخترچندنفری راه میرفتن سروسط راه افتادن دعوابودکه نیاددست بزنه اسمش آبگوشتی بودهنوزکه هنوزه معماس چراآبگوشتی

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏