تو این محله ما ی پسره هست همینجوریه همیشه هم جای مغازه هاس هر دفعه ک میرم خرید میکنم وایمیسته منو نگاه میکنه یا وقتی رو نیکمت میمیشینم اونم میاد اون طرف میشینه نگام میکنه تو فروشگاه میرم هی میاد دم درش نگاه میکنه باز میره، 😶
فکر کنم کراش زده روم 😂
من نمیدونستم اینا میتونن از این حسا هم داشته باشن. میره بعضی وقتا تو توانایی کار میکنه ولی خیلیییی عجیب غریبه با خودش با بقیه حرف میزنه هی میره تو اون مغاره هی اونور آروم قرار نداره 🙄
نمیدونم ولی قطع امید کردم از آدمای ب ظاهر سالم آدمای سالم برعکس اینا خیلی پیچیده نمثلا میگن تا آخرش ...
حس میکنم خیلی بچه ای
اگرم سنت بالا باشه از لحاظ عقلی به اون پختگی و فهم کافی نرسیدی
یعنی تو از همسر یا پارتنرت در آینده توقع بچه سالم ، رابطه جنسی باکیفیت ، آی کیو و شعور بالا ، ساپورت مالی و سرکار رفتن و داشتن ی زندگی حداقل معمولی رو نداری ؟
فقط نوک دماغت رو داری میبینی عشق فریب مغزه برای بقا و ادامه ی نسل با این چرت و پرتا خودتو گول نزن
راجع به مسایل جنسی میدونن اتفاقا مخصوصا پسرهاشون 😅مواظب خودت باش خلاصه از ما گفتن بود یادمه یه همکلاسی داشتم خاله ش عقب مونده بود البتع از این اتیسم ها بعد خاله رو بابای این کراش زده بود وقتی تنها بوده کشونده بودتش خونه و باهاش رابطه جنسی داشته
وای یادیه چیزافتادم کابوس زمان دبیرستانم یه مردبودبنده خدااونجوری بود.پسرای شیطون میفرستادنش دست به بدن دخترابزنه حالادخترچندنفری راه میرفتن سروسط راه افتادن دعوابودکه نیاددست بزنه اسمش آبگوشتی بودهنوزکه هنوزه معماس چراآبگوشتی