2777
2789
عنوان

کیا رفیق بد زندگیشونو نابود کرده

314 بازدید | 24 پست

هستین؟ دلم گرفته ۱۹ سالم بود همچین رفیقی داشتم فکر میکنم همش رفتارای اون کارای اون رو من اثر گذاشت و منم زندگیمو به گند کشیدم😞شما این تجربه رو داشتید؟

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

نتونست نابود کنه!

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله... ولی دست روزگار خوب یک یکشونو گوشمالی داد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بله راهمو ازش جدا کردم خدا رووووووهزار مرتبه شکر ..‌.دستش رو شد از چشمم افتاد تو ۱۶ سالگی دورشو خط کشیدم...الان ادم کاملا موفقی هستم هم در جامعه هم خانواده ای که تشکیل دادم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
بله متاسفانه

چطور باهاش کنار اومدید؟من هنوز روح روانم داغونه از این قضیه

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

بدترین تاثیرو زنداداشم روم داشت توسن کم باعث شد ریده شه زندگیم از رفیقام تو سنین بالاتر ضربه خوردم اما ن ب اندازه قبلی

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

بله راهمو ازش جدا کردم خدا رووووووهزار مرتبه شکر ..‌.دستش رو شد از چشمم افتاد تو ۱۶ سالگی دورشو خط ک ...

من هنوز روانم روحم ضربه اون روزا داره تحمل میکنه

بدترین تاثیرو زنداداشم روم داشت توسن کم باعث شد ریده شه زندگیم از رفیقام تو سنین بالاتر ضربه خوردم ا ...

خدا نگذره از این آدما من که هنوز بار سنگین اون روزا رو دوشمه

خدا نگذره از این آدما من که هنوز بار سنگین اون روزا رو دوشمه

منم همینطور توتنهاییم خیلی خیلی فک میکنم بهشون

منم همینطور توتنهاییم خیلی خیلی فک میکنم بهشون

مجردی؟چند سالته؟من خیلی از زندگیم عقبم همسن سالای من هرکدوم ب هرحال تو جایگاه خودشون هستن اما من نه

چطور باهاش کنار اومدید؟من هنوز روح روانم داغونه از این قضیه

من دختر عموم بهترین دوستم بود

مجبوریم باهم چشم تو چشم شیم

برا همینم نتونستم باهاش کنار بیام هنوزم همیشه سعی میکنم جایی که اون هست من نباشم 

منم مث شما همیشه تو ذهنم اتفاقاتو مرور میکنم راضی ب اذیتش نیستم ولی دلمم باهاش صاف نیس چون باعث شد حرفایی بشنوم که حقم نبود

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
مجردی؟چند سالته؟من خیلی از زندگیم عقبم همسن سالای من هرکدوم ب هرحال تو جایگاه خودشون هستن اما من نه

ن متاهلم نزدیک ۲۹ سالگیم

از سن ۱۳ تا ۲۰ بدترین اسیبای زندگیمو خوردم ک باعثش همون خانمه....

میگذره عزیزم محکم باش 

من دختر عموم بهترین دوستم بودمجبوریم باهم چشم تو چشم شیمبرا همینم نتونستم باهاش کنار بیام هنوزم همیش ...

من دوستم بود.بنظرتون دوست چقدر رو شخصیت ادم و کارایی که بخواد انجام بده اثر داره؟

ن متاهلم نزدیک ۲۹ سالگیماز سن ۱۳ تا ۲۰ بدترین اسیبای زندگیمو خوردم ک باعثش همون خانمه....میگذره عزیز ...

ممنون عزیزم امیدوارم💔