2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 48 پست
درکت میکنم چون صد خودتو گذاشتی براش

آره دقیقا.. حالا ممکنه چندوقت دیگه بخوام بچه دار شم، موندم تو دوراهی خیلی بد، نمیدونم بچه بیارم یا نه.. 

هی دارم میندازم عقب ولی بالاخره یه جا باید بچه دار شم وضعیت هم مثل اینکه قرار نیست تغییری بکنه

حَسبی الله💫🍃
آره دقیقا.. حالا ممکنه چندوقت دیگه بخوام بچه دار شم، موندم تو دوراهی خیلی بد، نمیدونم بچه بیارم یا ن ...

هنوز خیانت میکنه؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ، الان که مدت زیادی نگذشته ولی من تو این چندماه چیزی ازش ندیدم، و به شدت هم پشیمون بود

دیکه به روش نیار اشتباه منو نکن تو هر دعوا نتونستم فراموش کنم

عکسم رو پروفم هست .چهرمم نسبت به سنم عالیه.تیپم .اشپزی.خونه داری.بهش میگفتم کاش حداقل با یه بهتر از من میرفتی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دیکه به روش نیار اشتباه منو نکن تو هر دعوا نتونستم فراموش کنمعکسم رو پروفم هست .چهرمم نسبت به سنم عا ...

نه به روش نیاوردم تا الان ولی فکرمیکردم کارم اشتباهه.. میخواسنم بشینم دوباره باهاش حرف بزنم و بگم من هنوز حالم خوب نشده ینی میگی نباید اینکارو بکنم؟

.

.

عزیزم منم همین بودم، اون طرف هیچی نداشت ، نه زیبایی نه اندام نه شخصیت و تحصیلات و هیچیه هیچی، تازه ده سالم از من بزرگتر بود من همه جوره سر بودم نسبت به اون، هنوزم که هنوزه تو خیابون راه میرم یا برام خواستگار پیدا میشه یا از اینور اونور پسرا از قیافه م خوششون میاد ولی یه بار یکی بهم حرف خیلی خوبی ژد که جوابمو گرفتم.. گفت مردا همیشه با یکی پایین تر از زنشون خیانت میکنن چون اصولا میدونن آدمی که خوب باشه حاضر به همچین رابطه ای نیست پس فقط ادمای بی لول و سطح پایین با مرد متاهل رابطه برقرار میکنن و صد در صد از تو کمتره اون

حَسبی الله💫🍃
نه به روش نیاوردم تا الان ولی فکرمیکردم کارم اشتباهه.. میخواسنم بشینم دوباره باهاش حرف بزنم و بگم من ...

افرین دقیقا

نه صحبت نکن دیگه راحع بهش وقیح تر میشه

اوهوم، باشه مرسی عزیزم ❤️

قوی هستی و میتونی

اشتباهات منو تکرار نکن

قوی هستی و میتونیاشتباهات منو تکرار نکن

من فقط فکر میکردم اگر باهاش صحبت کنم دوباره ، شاید بیشتر بهم توجه کنه و بیشتر سعی کنه بقیه مشکلات رایطمونو حل کنیم شاید اینطوری بتونم زودتر سرپا شم.. نمیدونم در به در فقط دنیال یه راهی میگردم که یه کم آرومم کنه

حَسبی الله💫🍃
من فقط فکر میکردم اگر باهاش صحبت کنم دوباره ، شاید بیشتر بهم توجه کنه و بیشتر سعی کنه بقیه مشکلات را ...

سخته ولی فراموشش کن

بابت خیانتش باج نگیر

بذار همیشع شرمندت بمونه

من اشتباه خیلی داشتم و الان چند سال بعد شمام و دارم میگم

سخته ولی فراموشش کنبابت خیانتش باج نگیربذار همیشع شرمندت بمونهمن اشتباه خیلی داشتم و الان چند سال بع ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

اره راست میگی ، باج نمیگیرم اونطوری عذاب‌وجدانش کم میهش

ولی امروز دیگه طاقت نیاوردم یهویی زدم زیر گریه گفتم من هرکاری میکنم حالم خوب نمیشه..انقد ریختم تو خودم دیگه نمیکشم، اونم هیچی نگفت نمیدونست چی بگه انگار.. رفت غذا گرم کرد گفت بیا بخوریم

حَسبی الله💫🍃
ممنون از راهنماییت عزیزم اره راست میگی ، باج نمیگیرم اونطوری عذاب‌وجدانش کم میهشولی امروز دیگه طاقت ...

اینا همون عذر خواهیای کوچولو کوچولوعه

اینا همون عذر خواهیای کوچولو کوچولوعه

اره خودمم حس میکنم... یا مثلا برام چند تا کادوی گرون گرفت با اینکه پول نداشت حس کردم معنی همون منت کشی و اینا رو میده هی سعی میکنم خودمو با اینا اروم کنم و انقد عذاب نکشم ولی باز یهو همه چی مثل فیلم از جلو چشمام رد میشه و حالمو بد میکنه... 

اینکه اون شخص تو خونه من رفت و امد داشت و آشنا بوديم باهم این بیشتر عذابم میده

حَسبی الله💫🍃
اره خودمم حس میکنم... یا مثلا برام چند تا کادوی گرون گرفت با اینکه پول نداشت حس کردم معنی همون منت ک ...

بهتر از اینه که گستاخ و پررو ایراداتو بگه بعد بگه دلم خواست سخته خیلی ولی سعی کن بهش فرصت بدی

بهتر از اینه که گستاخ و پررو ایراداتو بگه بعد بگه دلم خواست سخته خیلی ولی سعی کن بهش فرصت بدی

اره واقعا.. نمیدونم سعی خودمو میکنم ولی بدیش اینجاست که دیگه دوسش ندارم... و زندگیم برام زهرمار میگذره

حَسبی الله💫🍃