2777
2789

یه مسافرت خوب با خانواده تو دلم موند 

تا کلاس ششم همش دلم میخواست مدرسه میگرم کیف بخرم تو دلم موند که کیف با انتخواب خودم بخرم شوهر عمم هر سال میاورد اما هفتم و هشتم و نهم خودم محبور کردم خانوادم و خریدم

یادمه همیشه تو خونمون بحث و دعوا بود حسرت به دلم موند تو خونمون شادی باشه 

بابام اخلاقش خیلی بده از بچگیم باهام بد رفتار میکردو محبتی نداشت 🫠 حسرت به دلم موند بهم محبت کنه ببرتم پارک من و ببره بیرون مثل باباهای دیگه بهم خوراکی اینا میخریدا اما بعد اینوه کلی دعوا میکردیم و اعصابم خورد میشد 

کلا تو دلم حسرته حسرت همه چی مدند تو دلم اطرافیانم و نگاه میکنم میبینم باباشون چقدر خوبه باهاشون من قلبم اتیش میگیره 

خوشبحالشون 

یادمه میرفتیم جمهای خونوادگی همه دسته جمعی میدمدن با باباشون و مامانشون اونوقت ما با مامانم میرفتم بابام نمیومد میگفت اونا مشروب خورن چین خب باشن تو بشین تو جمع چیکار اونا داری 

هی داغونم داغون 

شما حسرت چیو میخورید ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار حسرت شوهر خوب و پدر خوب برای بچه هات به دلت بمونه ایندتو خودت میسازی هرچندسخت تلاشتو بکن که حسرتشو نخوری

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

نزار حسرت شوهر خوب و پدر خوب برای بچه هات به دلت بمونه ایندتو خودت میسازی هرچندسخت تلاشتو بکن که حسر ...

خودم اگه یه روزی ازدواج کنم دقت میکنم تو ازدواجم بچهای من که نمیتونن پدرشون و انتخواب کنن اما من باید همسرم و درست انتخواب کنم که حسرت هایی که رو دل منه رو دل بچهام نباشه :)

من حسرت یه خانواده ای که توش عشق وجود داشته باشه و مدام توش دعوا نباشه، حسرت اینکه یه بارم که شده تلاشام نتیجه بدن و آرزوهام برآورده بشن، حسرت اینکه یه رفیقی داشته باشم که همونقدر که بهش اهمیت میدم بهم اهمیت بده و فقط تا وقتی براش نفع دارم کنارم نباشه....

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
اره خیلی من از. بچگیم حسرت همه چیز موند رو دلم

غصه نخور قربونت برم ❤️

منم همینطورم

یعنی میدونی خیلی ها همین طورن

میدونم شرایط سختیه اما سعی کن به گذشته دیگه زیاد فکر نکنی و روی خودت تمرکز کنی

کاربری دست دو نفره :)