2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 145069 بازدید | 102 پست
عزیزم بنظر من برای جوش صورت : باید عادت کنی که صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم با یک تا دو قاشق خاکشیر و ...

حتما امتحان میکنم عزیزدلم😘

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤
خواهش ميكنم عضويتتونم مبارك

مرسی مهربون😘😘

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتاقا چرب میکنه 

من نمیدونم واقعا جنس پوستم چجوریه کرم که میزنم فوری چرب میشه پوستم ولی تموم صورتم پوسته پوسته میشه .به خاطر همین پرسیدم ولی حتما امتحانش میکنم 

عزیزم حجامت ترس نداره،من رفتم اصن نفهمیدم کی تیغ زدن کی .....عزیزم اون ژل شستشورو حتما بگیر چون دکتر پوستم اونو واسم نوشتع،ن عزیزم صورتم خشک نشد سعی کن حتماشبا بزنی نور نخوره بصورتت،من الان سه شبه از این پماده استفاده میکنم صورتم خیلی خوب شده

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....
برای من گلیسیرین و گلاب موثر بود. ولی اب سیبزمینی و سفیده تخم مرغ هم شنیدم خیلی خوبه .  اگر اب ...

گلیسیرینو گلابم یه مدت استفاده کردم ولی ول کردم از تنبلی.شباو صبحا صورتمو باشامپو بچه میشورم صابون اصلا نمیزتم ولی باز همون اشو همون کاسه

این نکات رو حتما رعایت کن

حتما عزیزم 😘😘

عزیزم حجامت ترس نداره،من رفتم اصن نفهمیدم کی تیغ زدن کی .....عزیزم اون ژل شستشورو حتما بگیر چون دکتر ...

چشم عزیزم حتما تهیه میکنم استفاده میکنم حجامتم با ترسم کناربیام میرم خیلی وقته توفکرشم.مرسی ازجوابت عزیزدلم😘

منم پوست  صورتم خیلی صاف بود خیلی که همه میگفتن چیکار میکنی انقد پوستت خوبه تا یه روز یه خانمه گفت تو کرم واسه چی میزنی وقتی اینجور پوستی داری از اون روز به بعد صورتم شد پر از جوش و جای جوش هرکاری هم میکنم درست نمیشه شنیدم گلاب خوبه ولی بعضیا میگن بعد از یه مدت پوستو تیره میکنه نمیدونم چیکار کنم 😣😣😣

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
منم پوست  صورتم خیلی صاف بود خیلی که همه میگفتن چیکار میکنی انقد پوستت خوبه تا یه روز یه خانمه ...

ای بابا امان ازاین چشم منم پوستوموهام عالی بود یکی اینقور گفت داغون شده هم پوستم هم موهام😭

گرمای مارک خوب مثل لیراک و کلینیک محصول واسه جای جوش دارن 

یه چیز دیگه هم که خیلی تاثیر داره ماسک ماست و دارچین و لیمو ، بزن به پوستت یه کم میسوزه ده مین بذار بمونه اگه هفته ای دوبار بذاری سر دوماه نتیجه اشو میبینی عاللللللللللیه

گرمای مارک خوب مثل لیراک و کلینیک محصول واسه جای جوش دارن  یه چیز دیگه هم که خیلی تاثیر داره م ...

مرسی عزیزم.این کرم کلینیک ارایشی هم هست یا فقط مثل ضد آفتابه؟تعریفشو شنیدم ولی نخریدم

عزیزم آرایشی که نیس مثل کرمای شب و روز میمونه ، واسه جای جوش  یکی اینکه خیلی آب بخور با ویتامی ...

مرسی عپاز جوابت عزیزم😘😘