2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 145085 بازدید | 102 پست

سلام من خودم توی خونه کرم برای رفع جای جوش درست میکنم هم طبیعیه وهم کم هزینه وآسونه

توی یوتیوب کانال دارم به اسم Layla A  

علاوه برای کرم های روز وشب .پرایمر پاک کننده آرایش انواع ژلب انواع تونر وسرم های پوستی وغیره هم آموزش میدم خوشحال میشم به کانالم سربزنید واگه ویدیو رو دوست داشتین لایک کنید وبرای من نظراتتونو کامنت کنید

وهمچنین کانال رو سابسکرایب کنید.واگه دوست داشتین از ویدئو های جدید باخبر بشین زنگوله کنار سابسکرایب رو هم بزنید

https://youtu.be/p-EzyI2cPJ8

اینم لینک کرم ضد جوش ودرمان جای جوش

سلام خانوما

من کرم ضدلک گیاهی دارم خیلی خیلی قویه

کک و مک لک بارداری جوش و جای جوش آفتاب سوختگی تیرگی دور چشم رو از بین میبره

از الان تا عید پوسستتون رو صاف و بی عیب کنید

قیمتش ۱۰۰ تومن

اینم شمارم ۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این روشا چیه آخه خدایی من که قبولا ندارم من برای دران جای جوشم میکرونیدلینگ کردم ولی یادمه دکتر به ...

شما به تبلیغای الکیت دل خوش کن

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

دکتر مهرگان با لیزر درمانی پوست منو درمان کرد .لیزر درمانی کار لایه برداری را انجام می دهه بی اون که از مواد شیمیایی استفاده کنه لایه بیمار پوست رو برمیداره و باعث میشه تا درمان بشه پوست و لایه جدید بسازه خیلی خوب شده پوست من بعد این درمان 

http://drmehregan.com/بهترین-روش-برای-از-بین-بردن-جای-جوش/

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین کرم های ضد لک و معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/zedelak

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤

عزیزم برو پیش متخصص پوست و مو، توروخدا هر چیزی و به صورتت نزن 

منم همین مشکل و داشتم و ازبس ماسکایی که این و اون بهم توصیه میکردن و زدن لکام از اونی که بودن بدتر شد 

ولی از وقتی که رفتم پیش دکتر ایمان روغنی خیلی پوستم خوب شده ، کاش زودتر میرفتم 

من شماره مطبشو براتون میذارم 021۸۸۶۵۵۶۸۳

تنها سكوت سطحيه خاك گرفته ي حجم اين كتاب هاست كه زنده است...

وای از جوش صورت نگید که یاد نامزدی خودم میافتم . بعد از عقدم من اینقدر جوش ریخته بودم که نگو هرچی کرم و پماد میزدم اصلا فرقی نمیکرد منکه اصلا فکر نمیکردم خوب بشم مامانم گفت بریم حجامت رفتم بعدش گفتن دعاش کردن این جوری از ریخت و قیافه بیافته داشتم دیونه میشدم خدا خیرش بده خواهر شوهرم منو برد پیش دکتر خودش الان سه چهار ماهه که اصلا جوش نمیزنم هیج جای جوش هامم رفته اسم دکترش خانم دکتر خاک سفیدی بود این ادرس سایت شون اگه کسی خواست بره https://mugeclinic.com/ویزیت-آنلاین/ من که راحت شدم از حرف و حدیث مردم 

فقط وقتی دانشگاه میرم کرم پنکک میزنم اونم واسه اینکه جوشامو بپوشونه خیلی خجالت میکشم بابت پوستم

عزیزم اگ جوشات خیلی زیادن پان ژل بزن فوق العادس برای جوش ماسک خونگیم میخای اول 10 دیقه صورتتو بخور بده بعدش دارچین و ابلیمو و جوش شیرین بزن اول میسوزونه ولی تموم جوشاتو بیرون میزنه و خشک میکنه من صورتم ترکیده بود تو جوش این کارو کردم جوشام رفتن بعدشم درمان جای جوش کردم تونرم استفاده کن قبل خواب 

خانما برای جوش و جای جوش صورت ماسکه موز له شده و عسل و خامه و پودر جوانه گندم بزنید فوق العادس مخصوصا جای جوش...ماسکیه ک واقعا معجزه میکنه برای صورت شبا قبل خواب حتما تونر استفاده کنید بخور صورت خیلییییی موثره .دارچین و ابلیمو و زنجبیل بریزید تو اب بزارید بجوشه ی حوله بندازید تو سرتون تا عرق کنید این بخور منافذ باز صورتو میبنده 

منم جابی همه جوشام رو صورتم میمونه خیلی بده یکی از دوستام دکتر اقبال بختیاری رو معرفی کرده رفتم معاینه کرد دارو هامو استفاده می کنم فعلا یه هفته س جوش جدیدی نزدم خیلی دکتر با تجربه و با سوادین

فقط وقتی دانشگاه میرم کرم پنکک میزنم اونم واسه اینکه جوشامو بپوشونه خیلی خجالت میکشم بابت پوستم

منم این جوری بودم صورتم قرمز وحشتناک بود همش پنکیک میزدم بعد از یه روز تصمیم گرفتم هیچی نزنم 

درسته بقیه وحشت کردن ‌‌‌...

ولی پوستم‌خوب شد به مرور با رسیدگی به پوستم