2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شده بگید حق باکیه

224 بازدید | 16 پست

حدود چندماهه بیکاره پول خرید کفش و لوازم مدرسه پسرمو نداره بهم بده یه داداش داره سرکار ثابت باحقوق ماهی ۷۰ب بالا باکلی مزایا بعد هراتفاقی بیفته پدرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرمن یبار نمیگه پسرم بیکاره دستش خالیه دوتا بچه داره اون یکی پسرمو هم دارم میتونم یبارم ب اون بگم کارمو انجام بده!!هر کی توفامیل میمیره مراسم ختمش شوهرمن میره برا عروسی ها ب شوهرمن میگه تو بیشتر پول بده!ده ساله دعوادارم سراین موضوع!حالا پسردایی پدرشوهرم فوت شده خونش یه استان دیگه ست زنگ زده ب شوهرمن ک من پیرمردم نمیتونم برم توبرو مراسم ختم پولم بده!جالبه عید زنشو برده سفر همون استان اون زمان پیرنبوده حالا بعد ۶ماه پیرشده ک نمیتونه بره!!ب شوهرم گفتم خب میگفتی من پول ندارم بعدم داداشم چرا نمیره؟میگه اون سرکاره نمیرسه!گفتم چطور برا تفریح و سفر هم وقت دارن هم جوونن ولی برا اینجور مواقع سرکارن  و پیرن؟!میکه ب توچه!!اخه مگه میشه بمن ربطی نداشته باشه زندگی مشترکه این چندمیلیونی ک باید قرض کنه و خرج این کنه بده بمن خرج لوازم بچه ش کنم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا حق باتوعه لعنت به ادم نفهم زنگ بزن با پدرش یا برادرش صحبت کن

چی بگم؟تا چیزی میکن فوری گارد میگیرن  ک تو ب جاریت حسادت میکنی و فلان

این اخلاقشون تا الان درست نشده درست هم نخواهد شد واقعا تحملش هم سخته ولی تا زمانی که خودش درک نکنه که با این وضعیتش داره ازش سواستفاده میشه به جز حرص خوردن و ناراحتی کاری از دستت برنمیاد تازه احتمال زیاد افتخار هم میکنه که مورد اعتماد پدرشه و همه کاراشو میگن ایشون انجام میده 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
بزن به سلیطه بازی بگو رفتی منم زنگ میزنم به خانوادت

خانوادش انقدر بیشرفن ک فقط خدا میدونه چقدر پست و کثیفن عین سگ از جاریم میترسن ک زنگ بزنن ب بچه خودشون حرف بزنن 

شوهر منم همینه ،هم مادرشوهرم هم پدرشوهرم هررر کاری داشته باشن هررکجا برن باید شوهر من بره ،هفتای دیگم بجز شوهرم دارن ،اما پول از خودشونه ،شوهرم فقط پول بنزین میده

مگه واسه ختم هم پول میدن؟🤔

این اخلاقشون تا الان درست نشده درست هم نخواهد شد واقعا تحملش هم سخته ولی تا زمانی که خودش درک نکنه ک ...

دقیقا هندونه گذاشتن زیربغلش خرش کردن  ک پسر خوبمون تویی و فلان

بگو خب توضیح بده ک دوتا بچه دارم که نیاز ب لوازم تحریر دارن

عزیزم مگه توضیح ندادم یاخودش خره و کوره؟؟

شوهر منم همینه ،هم مادرشوهرم هم پدرشوهرم هررر کاری داشته باشن هررکجا برن باید شوهر من بره ،هفتای دیگ ...

بله ما میدیم اینا حتی توسفر باما یه اب معدنی هم نخریدن ک خودشون بخورن!

عه عه عه اسی اعصابم خورد شد از دسته شوهرت تروخدا برو خشتکشو سرش گره بزن عههههههههه

باهم قهریم نمیدونم چکارکنم