حدود چندماهه بیکاره پول خرید کفش و لوازم مدرسه پسرمو نداره بهم بده یه داداش داره سرکار ثابت باحقوق ماهی ۷۰ب بالا باکلی مزایا بعد هراتفاقی بیفته پدرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرمن یبار نمیگه پسرم بیکاره دستش خالیه دوتا بچه داره اون یکی پسرمو هم دارم میتونم یبارم ب اون بگم کارمو انجام بده!!هر کی توفامیل میمیره مراسم ختمش شوهرمن میره برا عروسی ها ب شوهرمن میگه تو بیشتر پول بده!ده ساله دعوادارم سراین موضوع!حالا پسردایی پدرشوهرم فوت شده خونش یه استان دیگه ست زنگ زده ب شوهرمن ک من پیرمردم نمیتونم برم توبرو مراسم ختم پولم بده!جالبه عید زنشو برده سفر همون استان اون زمان پیرنبوده حالا بعد ۶ماه پیرشده ک نمیتونه بره!!ب شوهرم گفتم خب میگفتی من پول ندارم بعدم داداشم چرا نمیره؟میگه اون سرکاره نمیرسه!گفتم چطور برا تفریح و سفر هم وقت دارن هم جوونن ولی برا اینجور مواقع سرکارن و پیرن؟!میکه ب توچه!!اخه مگه میشه بمن ربطی نداشته باشه زندگی مشترکه این چندمیلیونی ک باید قرض کنه و خرج این کنه بده بمن خرج لوازم بچه ش کنم
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
این اخلاقشون تا الان درست نشده درست هم نخواهد شد واقعا تحملش هم سخته ولی تا زمانی که خودش درک نکنه که با این وضعیتش داره ازش سواستفاده میشه به جز حرص خوردن و ناراحتی کاری از دستت برنمیاد تازه احتمال زیاد افتخار هم میکنه که مورد اعتماد پدرشه و همه کاراشو میگن ایشون انجام میده
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن