حدود چندماهه بیکاره پول خرید کفش و لوازم مدرسه پسرمو نداره بهم بده یه داداش داره سرکار ثابت باحقوق ماهی ۷۰ب بالا باکلی مزایا بعد هراتفاقی بیفته پدرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرمن یبار نمیگه پسرم بیکاره دستش خالیه دوتا بچه داره اون یکی پسرمو هم دارم میتونم یبارم ب اون بگم کارمو انجام بده!!هر کی توفامیل میمیره مراسم ختمش شوهرمن میره برا عروسی ها ب شوهرمن میگه تو بیشتر پول بده!ده ساله دعوادارم سراین موضوع!حالا پسردایی پدرشوهرم فوت شده خونش یه استان دیگه ست زنگ زده ب شوهرمن ک من پیرمردم نمیتونم برم توبرو مراسم ختم پولم بده!جالبه عید زنشو برده سفر همون استان اون زمان پیرنبوده حالا بعد ۶ماه پیرشده ک نمیتونه بره!!ب شوهرم گفتم خب میگفتی من پول ندارم بعدم داداشم چرا نمیره؟میگه اون سرکاره نمیرسه!گفتم چطور برا تفریح و سفر هم وقت دارن هم جوونن ولی برا اینجور مواقع سرکارن و پیرن؟!میکه ب توچه!!اخه مگه میشه بمن ربطی نداشته باشه زندگی مشترکه این چندمیلیونی ک باید قرض کنه و خرج این کنه بده بمن خرج لوازم بچه ش کنم
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
چی بگم؟تا چیزی میکن فوری گارد میگیرن ک تو ب جاریت حسادت میکنی و فلان
تمامداین بدبختی و ...برمیگرده به رفتار شوهرت .شوهرتم چند سال دیگه سرش به سنگ میخوره میفهمه اونو برا حمالی میخان ...برادر شوهرت و جاریت زرنگ و سیاستمدار و حاضر جوابن بخاطر همین خانواده شوهرت فقط به شما و همسرت که ساده و بی زبون هستید زور میگن ...