2777
2789

انداختن گردن پسرشون میگن خرید میکنی بکن نمیکنی نکن

حالا من حق دارم ازشون ناراحت باشم؟؟

خواهرانه بگین

همسرم هم پول کافی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخاطرارامش خودت زندگی واگرشوهرت ارزشش رو داره تواین شرایط اقتصادی هواشو داشته باش منم هیچی برام نگرفتم سرعقد مادرشوهر پدرشوهرم چیزی هدیه ندادن  اگرزندگیتودوستداری سخت نگیر

🕊✨🤲🏻

نه ، از چی ناراحت باشی؟

زن پدر شوهرت که نشدی که اون برات خرید کنه

خرید عروسی با داماد است 

شما هم جهیزیه زیاد نخر ، در همون حدی که برات خرج کردن براشون خرج کن

البته دقت کن داماد خونه داره یا نه ، ماشین داره یا نه و اینکه خانواده اش در این موارد حمایتی میکنن یا نمیکنن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

منم خرید عروسی وخرج عروسی را شوهرم خودش داد همه مخارج باخودش بود حتی مادرشوهرم وخواهرشوهرم اومدن ارایشگاه اصلاح کردن وموهاشونا رنگ کردن شوهرم پولش ها داد هیچ هدیه ای هم بهم ندادن 

نه ، از چی ناراحت باشی؟زن پدر شوهرت که نشدی که اون برات خرید کنهخرید عروسی با داماد است شما هم جهیزی ...

راستش شوهرمن خونه نداره ماشین نداره سرویس طلا نگرفتن ارید سرعقد نداشتم خرج ارایشگاهموخودم دادم واسه عقد بعدانتظاردارن جهزیه انچنانی ببرم منم بابام محال اینطوری بزاره

🕊✨🤲🏻

راستش شوهرمن خونه نداره ماشین نداره سرویس طلا نگرفتن ارید سرعقد نداشتم خرج ارایشگاهموخودم دادم واسه ...

خدا به دادت برسه     الان برای چی داری ازدواج میکنی؟ ببخشید ها   اما نظر من اینه که یه لقمه نون خالی بابات صدتا میارزه به این زندگی    همسرت تا الان که هیچی نداره   چطوری میخواد وقتی خرج زندگیش افتاد رو شونش  خونه ماشین طلا بخره ؟ نکن خواهر من     بدبخت و عقده های میشی    همش چشمت میمونه به دست و گردن جماعت   به خونه زندگیشون     بذا  یه حداقل ها رو فراهم کنه بعد برو زیر یه سقف      

ببین اینجوری نگو از الان کوتاه بیاد کلاهش پس معرکست

عزیزم من نمیگم کلا ازخواسته هاش بزنه ولی وقتی نیس بنظرت هرشب باشوهرش بحث کنه پول هدیه میدن؟؟ من خودم این دردا روکشیدم بخدا میدونم اکر بخواد گارد بگیره کش بده شوهرش رودنده  لج میوفته میره سمت خانوادش ولی اگر ادم باشعوری باشه ببینه کنارمیادهواشو داره براش جبران میکنه

🕊✨🤲🏻

خدا به دادت برسه الان برای چی داری ازدواج میکنی؟ ببخشید ها اما نظر من اینه که یه لقمه نون خالی ...

عزیزم سرویس طلای ۲۰۰میلیونی نخرید ولی ی ست ارزنتر خرید ارایشگاه ۵۰میلیونی نرفتم ی ارایشگاه مناسبتررفتم خودم پولشو دادم ب کسیم نگفتم ماشین وخونه نداره چون خانوادش تاموقعی ک مجرد بود خوب دوشیدنش تادیروز مجرد بودخانواده نداشت الان بیاوببین چطورهروز سرکارزنگش میزنن عامل اصلی پس رفت شوهرم خانوادش اون پولایی ک ازش گرفتن اگرداشت همه چیزداشت اینم ساده ودلسوز داروندارش ریخت ب پاهمشون بعدالان وقتی نیست فرض کن من سخت گرفتم ازکجامیخوادبیاره نمیگم ازکل خواسته هام زدم ولی بجای اینکه ماهانه ۲۰تومن خرج کنم کمترخرج میکنم ولی خواسته هامم میگم حتی شده ی چیز ارزونترمیخرم. ن اینکه نارم  

🕊✨🤲🏻

عزیزم سعی کن خرید داشته هرچند اندک .اینجوری همسرت به وظایفش آشنا میشه ولی اگه اصلا خرید نکنی دو روز دیگه  هم گذشت تو و هم کم لطفی خانوادشو فراموش میکنه ، و همینکه توقع داره همیشه همینجوری کوتاه بیای و سپاسگزارت هم نخواهد بود،پس خرید کن اصلیارو بخر چیزایی که نیاز داری 

عزیزم من نمیگم کلا ازخواسته هاش بزنه ولی وقتی نیس بنظرت هرشب باشوهرش بحث کنه پول هدیه میدن؟؟ من خودم ...

بحث نه   نمیگم بحث کنه   برداشت بیشتر مردها اینطوریه که حالا که موقع عشق و عاشقیه خرجی نداره زنش   بعدا اصلا خبری از خرج کردن نخواهد بود      اشتباه محضه  خدا شاهده من اگه جای اون بودم با تجربه های الانم   ازدواج نمیکردم باهاش      اما حالا که ازدواج کرده  باید یه ارزشی به خودش بده   به اندازه کافی کوتاه اومده   بسشه    به خدا زنها هم آدمن     باید برای کسی قدم برداری که داره به سمت تو قدم برمیداره     اگه همسرش نداره پول آرایشگاه بده   فردا اجاره خونه رو از کجا بیاره؟ پل گوشت و مرغ و هزار تا چیز دیگه چی؟