2789

علامت خاصی نداشتم.لکه بینی داشتم که فکر کردم پریود شدم ولی بعدش که از موعد پریودم گذشت و لکه بینی از بین رفت آزمایش دادم و دیدم باردرام

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشبحالتون باردارین

برای مامان شدنم دست ب دعاشین                                                                                                                                                                                         

حساس شدن نوک سینه ها. خیلی ببخشید اسهال و اینکه علایم پریود هم داشتم یعنی زیرشکمم درد میگرفت

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

علامت خاصی نداشتم.لکه بینی داشتم که فکر کردم پریود شدم ولی بعدش که از موعد پریودم گذشت و لکه بینی از ...

لكه بيني چطوري بوده؟؟ كمتر از ٢روز خونريزي لكه بيني ميشه ؟؟

لكه بيني چطوري بوده؟؟ كمتر از ٢روز خونريزي لكه بيني ميشه ؟؟

لکه بینی اینجوری بود ک اول هرچند ساعت یه لکه دیدم.لکه ممقرمز روشن بود.بعد کم کم قهوه ای و کمتر شد.بعد روز پریودم کامل قطع شد.تقریبا دو سه روز طول کشید

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+