2777
2789

صب شوهرم اومد خونه سفره پهن بود بعد املت درست کردم گف میل ندارم خودت بخور براش کره و..اوردم نشستم املت خوردم .باز رف برای خودش از این مگسی ها له کرد ب عنوان صبحونه بخوره. رو اپن گذاشت باز رف یک دوش بگیره من صبحونه خوردم سفره رو کلا جمع کردم.بعد اومد گف اگ غذا خوردی سیر شدی برو برام سفره پهن کن.گفتم سروصدا نداره الان میرم دوباره پهن میکنم.

باز بعد رف سرکار بهش گفتم منو ببر خونه مامانم اینا.گف دستم بنده.بعد چند دقیقه رنگ زدم گفتم سرت خلوته الان باز گف دستم بنده.بفد خودش زنگ زد گف آماده شو .اومد خونه بهم گف برو خونه‌ مامانت هر وقت سیر شدی بگو بیلم دنبالت.بهم گف من از این زندگی باتو حتی ۱ درصد هم راضی نیستم.

الان خونه مامانمم.چیکار کنم اگه شب بهم زنگ نزد منم زنگ نزنم؟

اگه باز زنگ زد گف سیر شدی از خونه مامانت چی بگم؟

اینو هم بگم هفته ای ی بار با هزار غرغر شوهرم میام خونه مامانم.فقط این دفعه حال مامانم خوب نبود پریروز هم خونه مامانم بودم کار داست کمکش کنم.شوهرمم خونه مامانش با کله میبره منو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم شما لازمه بشینید باهم صحبت کنید سوتفاهم های همو برطرف کنید بهم نزدیک تر بشید من و شوهرم هرچند وقت اینکارو میکنیم

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

خوب انقدر زیاد لازمه یعنی بری؟

زیاد نبود والا ۳ روز پیش خونه مامانم بودم.دیروز شوهرم منو برد خونه مادرشوهرم .امروز بازخونه مامانم هستم اخه مریض بود و کلی کار داشت.

شوهرم دوماه پیش مادرش میخواست ببره ی شهر دیگه آزمایش بده بهش گفتم سردرد دارم حالم خوب نیس من نمیام روم دست بلند کرد و زد"

با ملایمت با همسرت صحبت کن ببین چرا اینطور شده. شاید اصلا ناراحتی ای داره؟شاید دلش میخواد تو بیشتر کنارش باشی ولی زبانِ بیان کردن بلد نیست؟

نمیتونی بی گدار برای زندگیت تصمیم بگیری...فعلا باید جنگ نرم کنی و در پیِ دلیل باشی 

اگه گفت از خونه مامانت سیر شدی ؟ بگو از اونجا که سیر نشدم ولی دلم پیش تو و زندگی مونه ، یا بگو مگه از تو سیر میشم که از مامان بابام سیر شم 

لزومی نداره جواب تندی رو با تندی بدی ؟ اینجا تا طلاقت ندن ول کن نیستن