2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید لطفا

416 بازدید | 29 پست

لطفا اگه عقد هستید جواب ندید. چون سوالم مربوط ب بعد ازدواجه

تو زندگی این کارایی ک میگم با شماست یا همسرتون؟

خرید خونه ؟ تعمیر وسایل خونه؟ آشغال بردن ؟ درآوردن و نصب پرده ؟ تمیز کردن لوستر یا تعویض لامپ ؟ کارای بانکی و پرداخت قبض ؟ مشکلات بین همسایه ها؟ تعمیر ماشین و کارواش بردن؟ سرویس بهداشتی شستن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتری هاباهمسرم، 

خرید هردو، گاهی باهم میریم

کلا هرچیزی حالت خوب میکنه میتونی خودت هم انجام بدی، گاهی تعمیر یک سینک گرفته، که آب رد نمیسه، حس خوبی میده، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

خدایا همش بجز اشغال بردن و کارواش ک ماشین نداریم با منه متاسفانه 😐

البته اونام صب تا شب سروکله زدن باهزار نفر سر کار و ۲۴ ساعت سرپا بودن رو دارن عیب نداره اسی .

اگه خودت شاغل نیستی البته.

من وقتی ام ماشین داشتیم خودم در خونه با بطزگری اب و و دستمال تمیزش میکردم. شوهرم هیچ وقت تمیز نکرد

پرده باهم باز میکنیم ..زباله فرقی نداره ..تعمیرات لوازم .کارای بانکی خرید همه باخودش...نظافت سرویس و خانه با خودم البته سال یکبار موقع خانه تکانی کمک میکنه..ماشین ک نداریم داشته باشیم با خودشه..لوستر و لامپ هم خودم پاک میکنم فقط تو حاملگیام پاک کرده

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

خرید

تعمیر

زباله بردین

کارای بانکی و به طور کلی موارد خارج از خونه با همسرمه

تو کارای خونه خیلی کمک نمیکنه نهایتا یه جارو برقی یا اگ تو خونه تکونی خیلی سرم شلوغ باشه اما اون بیکار باشه بهش نصب پ رده رو میگم

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️

نصب پرده و سرویس شستن و تعویض لامپ با منه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی