2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 29 پست
آزاد ولی صب میره ده شب میادتازه من میرم دنبالش اینم حساب کن جزو اون کارا ک گفتی

اخی حس خوبیه ما ماشین ک داشتیم من میرفتم دنبال همسدم . صبحام میبردمش گاهی . بخدا خیلی گناه دارن. شوهر من ک ۴ونیم صبح میزنه بیرون و ساعت ۹ ونیم شب میاد 😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرید خونه قطعا با جفتمون هست فقط اون قرار نیست زندگی کنه

بقیه موارد هم کارگر میگیرم معمولا

آشغال هم شب باشه اون صبح خودم

تعمیر ماشین کارواش معمولا اون انجام میده

قبض و... قطعا با اون هست

اخی حس خوبیه ما ماشین ک داشتیم من میرفتم دنبال همسدم . صبحام میبردمش گاهی . بخدا خیلی گناه دارن. شوه ...

من صب نمیبرمش‌😂سخته صبا بردن

من خودمم شاغل بودم ولی تا همسرم گف نرو کار نرفتم

واقعا سخته کار رفتن😩بخاطر همین بقیه کارارو خودم انجام میدم

من صب نمیبرمش‌😂سخته صبا بردنمن خودمم شاغل بودم ولی تا همسرم گف نرو کار نرفتمواقعا سخته کار رفتن😩بخ ...

عزیزم مام مدت زیادی نبود ک ماشین داشتیم . ۸ ماه ماشین داشتیم ۶ ماهش زیر دست پدرشوهرخدانشناسم بود 😭اخر مجبور شدیم بذاریم برا فروش والا دیگی ک برا من نجوشه میخوام سر س.گ توش بحوشه.

بخدا گرمای تابستون دختر ه سالمو پیاده تو خیابونا میکشوندم اونوقت ماشین مون زیر پای اون ...

دیگه باید بمونم اون ماشین بخره بعد ما بخریم 

بجز تعمیر وسایل و اون مورد همسایه که نمیدونم یعنی چی

بقیش مشترکه که اونم چون بیشتر اوقات به تعویق میندازه خودم انجام میدم😅

کلا خیلی مرز تعیین نکردیم هر کی هر کاری از دستش بیاد میکنه

عادت های اتمی و اثر مرکب

سلام استارتر عزیز امکانش اینجا(داخل تاپیک)چندتا سوال ازتون بپرسم خیلی مهمه وگرنه مزاحمت نمیشدم

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم