2789
عنوان

صیغه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5603 بازدید | 119 پست
خب الان کسایی هم ک دوست پسر دوست دخترن هزارجور کار میکننولی من نمیخوام گناهی انجام بدمپس چیکارکنم😔

عزیزم نظر سنجی این مورد تو سایت درست نیست

ببین خدا چی گفته 

نه کاربرای همه چی دان این سایت 

تمام

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب الان کسایی هم ک دوست پسر دوست دخترن هزارجور کار میکننولی من نمیخوام گناهی انجام بدمپس چیکارکنم😔

ببین چرا شرایط ازدواج ندارین؟

شرایط ازدواح و صیغه مثل همه

بنظوم اون مرد نمیخواد همیشه باهات باشه که گفته صیغه

میگه قصدمون ازدواجهصیغه یه شبه نیست

فک کنم بخوان عقد کنن باید مهریه صیغه رو بپردازه کامل که بعد عقد بشن 

۱۱۴ تا رو نمیتونه بریزه 😐😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا صیغه نکنه ......بنظرم خیلی بهتره چون یه چند وقت که با این آقا باشه بهتر میشناسه و بهتر میتونه تصمیم بگیره

اگه قراره تو دوران صیغه و بعد از چند وقت ولش کنه همون بهتر که صیغه باشه اگه عقد کنه که بدتره 

میگه قصدمون ازدواجهصیغه یه شبه نیست

اگه قصد پسره جدی بود عقد دائم میکرد زود.

ببینین قصدم توهین نیستا و خودمم ازدواج دوممه  ولی دختر با زن فرق داره،دختر شاید صیغه بخونن رفت و آمد و‌آشنایی بهتر بشه ولی زن که صیغه شد مرد سرد میشه چون به خواستش میرسه و باید بدویی دنبالش تا بیاد عقد کنه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
چخبرررر .عقد دائمیه مگه .‌.طرف صیغه میکنه که مهریه انچنانی و نفقه نده بعد بیاد ۱۱۴تا مهر کنه؟؟خب عقد ...

ایشون میگه بعدا میخوایم عقد دائم کنیم

مهریه رو که نمیخواد بگیره! فقط یه ضمانتیه که بعدا عقدش کنه نه اینکه مثل دستمال استفادشو کنه بندازتش بیرون

الان چه ربطی به ارزش داشت خداییش کاش نظرتون در رابطه با دوستی های پسر دخترا هم همین باشهاز خدا هم به ...

اصلا خونده بودی من چی گفتم ؟

نظرما همونه شما نگران نباش 

چی میگی شما دقیقا اصلا میفهمی 

برو پیام بالای منو بخون بعد ریپ بزن 

میگم نگو صیغه بشیم اون وقت پسره فکر میکنه پس کیه متوجه شدی ؟

اون خانمم گفت ایشون مطلقه هست منم گفتم که چه مطلقه باشه یه دختر مجرد همون ارزشه

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷