2789
عنوان

صیغه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5602 بازدید | 119 پست
فرقش رو برو تو احکام و دستور خدا بخون خدا بهتر از ما صلاحمون رو می دونه

عزیز این صحبت درسته اما 

یه بحثی هست که استارتر این اقا رو دوست داره و میخواد ازدواج دائم کنه، ما میگیم اگر ازدواج موقت کنه ایا تضمینی هست که اقا بیاد ازدواج دائم رو انجام بده یا ن؟ وگرنه درسته ازدواج موقت در دین ما وجود داره، اما باید دید در چ جایی تجویز میشه ، بنظزم حتما بهتره هم با عالم دینی و هم با مشاور مشورت کنهو در این جا بنظرم بهترین راه جلب رضایت والدین برای ازدواج دائمه، البته ایشون ک مطلقه س اذن پدر براش واجب نیست 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استاتر قفل کن این تاپیک 

با زبان بی زبانی دارن میگن  با نامحرم ارتباط بگیر 

نمیفهمن صیغه یه مسئولیتی برای مرد میاره لااقل 

ولی دوستی های آب دوغ خیاری الان چی طرف میاد قشنگ

حال و حولشو میکنه بعدم دیگه جواب زنگ تلفن دختر 

بدبخت نمیده 

نمونه هاش تو همین سایت کم ندیدیم ....

حالا دارن با حکم قطعی خدا مخالفت میکنن

آخرالزمان شده مردم حاضرن گناه کنن ولی حکم خدارو اجرا نکنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

خانواده ها بفهمن اشوب میشهانقدرها هنوز مستقل نیستیم جفتمون

حالا یه ذره طاقت بیارید فشار هارو تحمل کنید بلاخره همه مجردا تحت فشار هستن 

الان اگه فشار تحمل کنی شاید بیاد عقد دائم بکنه ولی با صیغه یکم تو سختی بیفته بکشه عقب 

از مردا بعید نیست به خدا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

قصدش ازدواجه صبر کن بیاد ازدواج کنین با این صیغه شدن ارزش خودتو نیار پایین پسره فکر میکنه پس کیه

صیغه قبول دارم اما برای شرایط خاص 

اگر میتونن دوطرف تحمل کنند بمونن تا عقد دائم اینجوری پسر بیشتر تمایل پیدا میکنه به عقد دائم

مرد مجرده یا طلاق گرفته

اگه مجرده ازدواج نکرده باهات ازدواجم بکنه فایده نداره چون ن خانوادش قبول میکننت هم خودش روزی ۲۰۰بار بیان میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

صیغه قبول دارم اما برای شرایط خاص اگر میتونن دوطرف تحمل کنند بمونن تا عقد دائم اینجوری پسر بیشتر تما ...

اتفاقا من فکر اینجوریه که این پسر بعد صیغه نمیخاد بیاد عقدش کنه

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

استاتر قفل کن این تاپیک با زبان بی زبانی دارن میگن با نامحرم ارتباط بگیر نمیفهمن صیغه یه مسئولیتی ب ...

صیغه که از دوستی بهتره 

ولی من میگم نه صیغه نه دوستی فعلا تحمل کنند تا جدی بیاد جلو 

خب الان کسایی هم ک دوست پسر دوست دخترن هزارجور کار میکننولی من نمیخوام گناهی انجام بدمپس چیکارکنم😔

یعنی اگه یه ایه بخونید گناه نیست نخونید گناهه؟؟ 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یعنی شما به دختر خودتم میگی برو صیغه شو؟! یا فقط برا دختر مردم از این پیشنهادها میدی؟دختر اگه 12 سال ...

این دختر؟؟؟نفهمیدید یا خودتونو میزنین به اون راه مطلقه اس 

مطلقه میدونی چه معنی میده؟یعنی تجربه سک.. داشته.

چرا فکر میکنید همه آدما نیاز جنسیشون در یه حد!

خدا براش این شرایط ویژه رو قرار داده من و شما چکاره ایم؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

استاتر قفل کن این تاپیک با زبان بی زبانی دارن میگن با نامحرم ارتباط بگیر نمیفهمن صیغه یه مسئولیتی ب ...

همه میگن تحمل کن صیغه نکن. شما اولین نفری بودی ک چنین پیشنهادی دادی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اتفاقا من فکر اینجوریه که این پسر بعد صیغه نمیخاد بیاد عقدش کنه

منم همینو میگم 

صیغه برا اونیه که میخواد گناه نکنه خیلیم خوبه 

اما استارتر قصدش ازدواجه اگر طرف هم قصدش ازدواج باشه بعد صیغه دیگه هیجانش میخوابه و معلوم نیست اصلا عقد دائم قبول کنه یا نکنه

منم همینو میگم صیغه برا اونیه که میخواد گناه نکنه خیلیم خوبه اما استارتر قصدش ازدواجه اگر طرف هم قصد ...

دقیقاا منم همونه ولی این خانومی که اینجا هست یه جوری به ادم تهمت میزنه که نگو 

اصلا تضمینی نداره که بگیره 

ببخشید ولی عشقو حالو که کرد ول میکنه

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷