جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷♀️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
ولی خییییلی به درد من خورد. خییییییلی. خداروشکر بچه های من کولیکی و رفلاکسی و دل دردی نبودن. شیرشون میدادم. میذاشتم رو کریر تاب میدادم یه ذره و لالا. مهمونی. تو ماشین همه جا بچه رو کریر بود. مخصوصا مهمونی و ماشین. خیلی خوب بود. البته کریز تا ۴-۵ ماهگی بچه جوابه. بعدش دیگه بچه جا نمیشه داخلش. که صندلی ماشین یا کریر بزرگ تر خریدیم براش
یچیزی باید باشه ک بچه روش بخوابه بغل بگیری قنداق فرنگی برا این کارایی داره برا هوا سرد کارایی داره من از کریر کارایی خاصی نداشتم ولی خب همه شون یه نمه کارایی دارن بنظرم کریر اضافی ولی تو جمع های خانوادگی چون کسی رو بچه نیافته یکم تاب بدی راحت بخوابه خوبه بستگی به استفاده خودت داره مثلا من صندلی ماشین برام بسیار کارایی داره یا همون کریر اگه تا هفت ماهگی بیرون خیلی میرید کریر خوبه ک امنیت داره تو ماشین
من واقعا از دوتاشم ۵ بار هم استفاده نکردم ،ولی قنداق سویسی خیلی خوب بود
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...