2777
2789

ارشد 

خیلی هزینشه وشهر دیگه ایه

کارمم باهاش دارم

نمیدونم کی ثبت نام حضوریشه 

ترمی نمیدونم چقده

مشاوره ازاد

بنظرتون برم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر سرکار میری و خودت میتونی شهریش رو بدی برو و اینکه اگر روی رتبه شغلیت اثر داره

من سرکار نمیرم ولی فوق لیسانس رتبه ۲۵۰  قبول شدم ، دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات قبول شدم. اول میخواستم برم بعد پشیمون شدم چون دیدم هیچ کار خوبی گیرم نمیاد و میخوام فوق رو بزارم پیش لیسانس و به  هیچ دردی نمیخوره

اگر سرکار میری و خودت میتونی شهریش رو بدی برو و اینکه اگر روی رتبه شغلیت اثر دارهمن سرکار نمیرم ولی ...

من کارم و از ارشدم دارم خواهرمم همینطور اگه بچسبی به یکی از اساتید پرکارت کارت تضمینیه

من خودم این راهو رفتم به خواهرمم همین راهو یاد دادم به شمام توصیه میکنم برو بخون و زرنگ باش از طریق همین اساتید کار تخصصی پیدا کن

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
من کارم و از ارشدم دارم خواهرمم همینطور اگه بچسبی به یکی از اساتید پرکارت کارت تضمینیهمن خودم این را ...

من رشته لیسانسم مدیریت بازرگانی بود و برای فوق لیسانس مدیریت داخلی با رتبه ۲۵۰ قبول شدم. دانشگاه تهران واحد علوم تحقیقات ، که دانشگاه خوبیه ، ولی من تا این لحظه خیلی دنبال کار درست و حسابی بودم پیدا نکردم. 

شهریه ثابت رو ریختم بعد پشیمون شدم برم گفتم این همه پول بدم آخرش چی .. و انصراف دادم 

البته گفتن هر موقع بخوای میتونی برگردی و بخونی و نیاز نیست مجدد کنکور بدی 

حالا من نمی دونم شما رشتتون چیه ، چطور از طریق اساتید کار پیدا کردین ؟ 

من رشته لیسانسم مدیریت بازرگانی بود و برای فوق لیسانس مدیریت داخلی با رتبه ۲۵۰ قبول شدم. دانشگاه تهر ...

باید هدفت همین باشه خودتو فعال و مودب و با اعتماد به نفس نشون بدی رو مهارتاتم کار کنی تا به چشم اساتید بیای بعدش کم کم تو کاراشون ازت کمک میخوان و تو بدون چشم داشت و جدی کارو انجام میدی کم کم پرداختها بهت شروع میشه و اساتید کار میگیرن میدن تو انجام میدی و معرفیت میکنن به بازار کار و ...

رشته من کامپیوتره خواهرم روانشناسی واسه هردومون جواب داد

این روشو یکی از مشاورین بزرگ انداخت تو ذهنم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه