2777
2789
عنوان

بی احترامی

167 بازدید | 11 پست

من الان نمیدونم با این خواهر بی تربیت چیکار کنم نیم ساعت پیش مامانم خونه نبود منو دوتا خواهرام و داداش کوچیکه ام تو خونه بودیم بعد خواهر کوچیکتر یعنی همون آخری اومد به بچه فحش میداد اونم بلند بلند وسط حیاط گریه میکرد منم رفتم گفتم ازش عذر خواهی کن نکرد منم گفتم به برادرم ولش کن بریم خلاصه که یه جوری آرومش کردم بعدش دوباره خواهرم بلند بلند وسط اتاق داشت به من می‌گفت تو گوه خوردی و... منم اعصابم خورد شد خواستم بزنمش اما این هی مانع میشد و منو با مشت میزد منم دفاع بودم که به صورتم نخوره بعدش که زدمش میخواست به بابام زنگ بزنه بگه من زدمش منم بابام یه کارگر ساده ست و نمیتونه وسط کار بلند شه بیاد خانوم آروم کنه از طرفی هم بابام خیلی طرفشو میگیره و لوسش میکنه دفعه قبل پاگذاشتن بود رو لبتابم و هدفون منو که با هزار زحمت پولشو جور کرده بودم شکسته بود بابام دعواش نکرد و فقط منو دعوا کرد حالا شما بگین کار من اشتباهه؟؟ هر کار میکنم نمیشه درستش کرد بخدا نمیدونم چیکارش کنم 

در ضمن من ۲۰ سالمه و اون 13

دوران نوجوونیشه

باید آروم باهاش بگذرونید

بحث نکنید تا اونم آروم شه

یه روز ک خونه نبود با پدر مادرتون مثل دوست میتونید صحبت کنید شرایط رو بگید بهشون

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران نوجوونیشهباید آروم باهاش بگذرونیدبحث نکنید تا اونم آروم شهیه روز ک خونه نبود با پدر مادرتون مث ...

بابام مجال صحبت کردن نمیده زیاد نمیتونم باهاش صمیمانه برخورد کنم هیچوقت تو زندگیم طرف منو نگرفته برا همین نمیتونم دیگه بهش چیزی بگم چون تا میگم میپره بهم غیر از این کلی اتفاق افتاده که بابام هیچوقت نگفته که منم وجود دارم حس میکنم بیشتر تقصیر خودشه اگه دعواش می‌کرد شاید الان مثل بچه ننه پا نمیشد بگه من میخوام برم به بابام زنگ بزنم بعدشم وسطحیاط بلند بلند جیغ زدن کار آدم عاقله آخه 

با هم رفیق شین خیلی خوبه

گهگاهی با هم خیلی خوبیم جوری که مامانم میگه انگار تو مامانشی تا من اما وقتی بهم بی احترامی میکنه هیچ جوره نمیتونم جلو خودمو بگیرم یعنی حرفی مونده بهم نزده باشه حتی بهم گفت گمشو با بابات آخه مگه میشه آدم به کسی‌که آنقدر دوستش داره بگه گمشو اون احترام پدرم سرش نمیشه 

بابام مجال صحبت کردن نمیده زیاد نمیتونم باهاش صمیمانه برخورد کنم هیچوقت تو زندگیم طرف منو نگرفته برا ...

بعضی نوجوونا پر قیل و قال و شیطون میشن

بعد فروکش میکنه و آروم‌میشن

ب شرطی ک باهاشون لج نکرد، صداشونو درنیاورد

ک بخوای بدترشون کنی، تا اخر عصبی میمونن آخه

تا کی؟

روز و تاریخ نداره

باید بااین اخلاق نوجوونا ساخت

تا شخصیت آرومش شکل بگیره

و اگه واقعا سرکش و یاغی شده، باید مشاوره گرفت

منو مامانم بادمه چندین بار برد مشاوره

و وقتی باهام صحبت میکرد دوس داشتم

آروم میشدم

حس مسئولیت میکردم ک اخلاقمو درست کنم

بابات باید عدالت رو رعایت کنه این برای همه خصوصا برای خواهرت خوبه به بابات بگو از این اتفاقا ناراحت ...

یه بار بهش گفتم میگه اون کوچیکتره  منم بهش گفتم از این به بعد تو بدترین شرایطم چیزی بهت نمیگم الان دو سالی میگذره و دیگه مثل قبل در مورد هیچ مشکلی باهاش حرف نمیزنم 

یه بار بهش گفتم میگه اون کوچیکتره منم بهش گفتم از این به بعد تو بدترین شرایطم چیزی بهت نمیگم الان د ...

با هم حرف بزنید اشکال نداره.. 

سعی کن متوجه شون کنی اینطور مسائل حل میشه هر کی یه قلقی داره.. مثلا میگی من اینو مخصوص برای بابام درست کردم تازه از کار اومده.. تشکر کن از بابات درسته گاهی درست قضاوت نمیکنه اما خوبی هایی هم داره.. زحمت میکشه.. سعی کن به جنبه منفیشون فکر نکنی روی نکات مثبت شون تمرکز کنی.. یکم سخته ولی شدنیه.. 

نکات مثبت خواهرت رو تشویق کن نکات منفی رو تذکر بده 

.. نتیجه هم بسپار به خدا..