2777
2789
عنوان

فعل و انفعالات قبل و بعد ازدواج

478 بازدید | 41 پست

امروز تو قطار بودم ی خانمی ب مامور قطار گفت ی بطری اب میخوام ،اقایی که روی صندلی روبرو بود ی بطری بطرف خانم گرفت و گفت برای شما ،خانم بطری رو گرفت ولی نخورد تا اینکه مامور قطار براش آب آورد ،حالا سوالم اینه چرا ما آدما تا با ی فرد ازدواج میکنیم از دستش از بطری آبی ک که خورده و حتی بعضی مواقع با قاشق ش غذا میخوریم در حالی که قبل ازدواج همون فرد اگه بطری آب بده چندشمون میشه ،مگه بعد ازدواج چیه اون آدم عوض میشه!!!!؟!!    

بدور از استثناها 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میدونی چه ادمیه میدونی چی میخوره چیکار میکنه بهش اعتماد داری یجورایی مثل مادره مادر از دهن بجش میخوره ولی از دهن بچه کس دیگه دیگه نه و برعکسش

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

فرق داره اینکه طرفو میشناسی بهداشتشو...دوسش داریو حاضری ن تنها دهنی ...دیگرو هم بخوری منحرف نشین🫥

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

چون اون آدمو نمی‌شناسیم و نمیدونیم آیا سالمه یا هپاتیت داره . ولی همسر فرق میکنه . اگر با قاشق دهنش غذا نخوریم بالاخره یه جور دیگه ازش مریضی رو میگیریم 

پس دل به دریا میزنیم و میگیم ولش کن قرار باشه مریض بشم با قاشق نشم شب با چیز دیگه میشم . 

نمیدونم ولی خیلی فرق میکنه

این آدم که فرق می‌کنه تا دیروز چندش آور بود دیگه!!!

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

شاید میترسید چیزی توش باشه چه ربطی ب ازدواج داشت

من منظورم امروز نیست ی بحث کلیه؟؟

چون میدونی چه ادمیه میدونی چی میخوره چیکار میکنه بهش اعتماد داری یجورایی مثل مادره مادر از دهن بجش م ...

آره هر مردی بجز همسرت انگار چندشه ولی نمیدونم دلیلش چیه

آفرین ،منم سوالم همینه؟چ چیزی باعث که آدما چ زن چ مرد دهنی همو میخورن در صورتی که تا چندی قبلش دهنی همون ادمو نمیخورد؟؟