امروز تو قطار بودم ی خانمی ب مامور قطار گفت ی بطری اب میخوام ،اقایی که روی صندلی روبرو بود ی بطری بطرف خانم گرفت و گفت برای شما ،خانم بطری رو گرفت ولی نخورد تا اینکه مامور قطار براش آب آورد ،حالا سوالم اینه چرا ما آدما تا با ی فرد ازدواج میکنیم از دستش از بطری آبی ک که خورده و حتی بعضی مواقع با قاشق ش غذا میخوریم در حالی که قبل ازدواج همون فرد اگه بطری آب بده چندشمون میشه ،مگه بعد ازدواج چیه اون آدم عوض میشه!!!!؟!!
بدور از استثناها
♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
فرق داره اینکه طرفو میشناسی بهداشتشو...دوسش داریو حاضری ن تنها دهنی ...دیگرو هم بخوری منحرف نشین🫥
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
چون اون آدمو نمیشناسیم و نمیدونیم آیا سالمه یا هپاتیت داره . ولی همسر فرق میکنه . اگر با قاشق دهنش غذا نخوریم بالاخره یه جور دیگه ازش مریضی رو میگیریم
پس دل به دریا میزنیم و میگیم ولش کن قرار باشه مریض بشم با قاشق نشم شب با چیز دیگه میشم .