2789
عنوان

ریزش مو

404 بازدید | 41 پست

بچه ها من معلمم‌ تو مدارس زیاد کرونا و سرماخوری میگیرم نزدیک دوساله ریزش مو داغونم کرده کچل شدم دیگ ایقد ناراحت و خسته م ک خدا میدونه داروهم ک اثری نداشته کسی بوده مث‌من؟راهی هست ای خداا😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم ریزش شدید داشتم اما هورمونی (نبود)

شامپوی بیوکسین قرمز آمپول بیوتین و دکسپانتنول

شامپوی سبغ 

ویتامین ها 

شامپوی آرگان

روغن مو

اینا واسم جواب داد

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

منم ریزش شدید داشتم اما هورمونی (نبود)شامپوی بیوکسین قرمز آمپول بیوتین و دکسپانتنولشامپوی سبغ ویتامی ...

باور میکنی هیچکدوم اینا روم اثری نداشته اصلا بلانسبت مث خر تو گل گیر کردم هیییچ راهی ب ذهنم نمیرسه میترسم ازینک بازم ادامه دار باشه،قرص اهن ویتامین دی،همین آمپولا اصلا هیییچ تیروییدم ندارم ارثی هم نیس دیگ درمونده شدم ب معنی واقعی چقد بده ک حس کنی راهی نیس

ریزش مو ربطی به سرماخوردگی نداره..معلم هستی باید بیشتر مراقب خودتون باشین بخاطر بچه ها..و میدونید دیگه مطمئنا ریزش مو علتش یا ارثی هست و یا هورمونی..همین..یا بخاطر بارداری و شیردهی..در آقایان هم علتش یا ارثی هست و یا ترشح زیاد هورمون تستسترون

خدایا شکرت🌹🌹🌹
اره اصلا نیست کلا موهامون‌پره از همشون پرتر واسه خودم بود ک اینطوری سرم اومده حالا ایقد دلم گرفته ک ...

منم موهام خیلی پر بود یهو ریزش پیدا کرد در کمال ناباوری گفتن ارثیه در صورتی که اصلا اطرافمون خانم ی آقای طاس، و کچل نداریم