2777
2789
عنوان

ریزش مو

390 بازدید | 41 پست

بچه ها من معلمم‌ تو مدارس زیاد کرونا و سرماخوری میگیرم نزدیک دوساله ریزش مو داغونم کرده کچل شدم دیگ ایقد ناراحت و خسته م ک خدا میدونه داروهم ک اثری نداشته کسی بوده مث‌من؟راهی هست ای خداا😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ریزش شدید داشتم اما هورمونی (نبود)

شامپوی بیوکسین قرمز آمپول بیوتین و دکسپانتنول

شامپوی سبغ 

ویتامین ها 

شامپوی آرگان

روغن مو

اینا واسم جواب داد

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

منم ریزش شدید داشتم اما هورمونی (نبود)شامپوی بیوکسین قرمز آمپول بیوتین و دکسپانتنولشامپوی سبغ ویتامی ...

باور میکنی هیچکدوم اینا روم اثری نداشته اصلا بلانسبت مث خر تو گل گیر کردم هیییچ راهی ب ذهنم نمیرسه میترسم ازینک بازم ادامه دار باشه،قرص اهن ویتامین دی،همین آمپولا اصلا هیییچ تیروییدم ندارم ارثی هم نیس دیگ درمونده شدم ب معنی واقعی چقد بده ک حس کنی راهی نیس

ریزش مو ربطی به سرماخوردگی نداره..معلم هستی باید بیشتر مراقب خودتون باشین بخاطر بچه ها..و میدونید دیگه مطمئنا ریزش مو علتش یا ارثی هست و یا هورمونی..همین..یا بخاطر بارداری و شیردهی..در آقایان هم علتش یا ارثی هست و یا ترشح زیاد هورمون تستسترون

خدایا شکرت🌹🌹🌹
اره اصلا نیست کلا موهامون‌پره از همشون پرتر واسه خودم بود ک اینطوری سرم اومده حالا ایقد دلم گرفته ک ...

منم موهام خیلی پر بود یهو ریزش پیدا کرد در کمال ناباوری گفتن ارثیه در صورتی که اصلا اطرافمون خانم ی آقای طاس، و کچل نداریم