2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا؟

من بهت میگم چیکار کن فقط انجامش بده تنبلی نکن و نگو اثر نداره  

منم کلی ازم میریخت  روزی شاید بیستا  شایم  بیشتر   حنا با جوشانده رزماری تخم  مرغ قاطی کن  بزن  ب سرت دو ساعت  بمونه  بشور  هر دو سه هفته  یبار اینکارو  کن 

بعذ جوشانده رزماری  بگیر  هر یکی دروز یبار دوساعت قبل حموم سرتو  اسپری  کن  الان  من روزی  یکی دوتا  ازم میریزه  فقط

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
ریزش مو ربطی به سرماخوردگی نداره..معلم هستی باید بیشتر مراقب خودتون باشین بخاطر بچه ها..و میدونید دی ...

فک میکنی رعایت نمیکنم بخدا تنها معلمی ماسک میزد و رعایت میکرد من بودم کلاسای شلووغ باید جام باشی تا بدونی،من دقیقا بعد کروناها اینطوری شدم دوتا بچه اوردم و کلا شیر خودمو بهشون دادم اینطوری نشدم ک این مدته شدم 

من بهت میگم چیکار کن فقط انجامش بده تنبلی نکن و نگو اثر نداره منم کلی ازم میریخت روزی شاید بیستا ...

ممنونم عزیزم میخاستم فردا شب حنا بذارم اینام اضافش میکنم

ممنونم عزیزم میخاستم فردا شب حنا بذارم اینام اضافش میکنم

جوشاندع رزماری حتما یزن قبل حمومت شاید از حنا هم قویتر باشه

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
ریزش شدید داشتین؟

من قبلا اصلا نمیریخت  موهام  یه سال پیش شروع شد چرب شدن منی که ریزش نداشتم  برام زیاد بود  اما با این کارا باز نرمال شدم 

برا شما در روز میانگین چنتا  میریزه؟

رز ماری خودم بخرم بجوشونم؟

اگه سرت چربه  رزماری خیلی چربیو کنترل میکنه  گیاهشو بخر  یه مقدار  بگیر تو ظرف که  درحال جوشیدنه ابش  اندازه  ی لیوان تقریبا  چن دقیقه  بجوشه  بعذ  مثل  چای دم  کن  دو سه ساعت  قشنگ  عصارش بزنه بیرون  خنک  شد  استفاده کن تو یخچال بزار

من قبلا اصلا نمیریخت موهام یه سال پیش شروع شد چرب شدن منی که ریزش نداشتم برام زیاد بود اما با ای ...

نمیشمرم اما خیلیه دلم نمیخاد اصلا شونه بکشم هی میبینم موهارو.حموم‌ک‌میرم دیگ بیشتر،من موهام از بس پربود میگفتن برو موهاتو سبک کن حالام هیییچی تهش نمونده هی یادم میاد هی غصه میخورم قبلا یاد ندارم ریزش مو گرفته باشم

نمیشمرم اما خیلیه دلم نمیخاد اصلا شونه بکشم هی میبینم موهارو.حموم‌ک‌میرم دیگ بیشتر،من موهام از بس پر ...

همینکارایی که گفتمو انجام بده خوب میشه