2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هر روشی بگید رو برای ریزش موهام امتحان کردم و نتیجه خاصی نگرفتم تا چند ماه پیش رفتم پیش دکتر الهه لطفی با مشاوره خودشون کربوکسی تراپی انجام دادم و ریزش موهام کامل قطع شد و  کم کم بیبی هیرامم دارن رشد میکنن. بنظرم دکتر پوستو مو برید راهنمایی بگیرید بهتره. هزینشم بیشتر از همین روغنا و قرصایی که خودتو استفاده میکنین نمیشه.

عزیزم اگه هر کاری کردی جواب نداده ، به نظرم برو اسکالپ انجام بده سفیدی کف سرت کامل پوشیده میشه ، تو ...

عزیزم مال من ارثی نیست دوسال پیش قرص سیپروهپتادین میخوردم واسه اشتها بعد مدتی معدم کلا بهم ریخت قطعش کردم معدم ب مروز بهتر شد اما ریزش مو گرفتم زیاااد خودم ب این نتیجه رسیدم فقط بخاطر مشکل گوارشی بود ک بخاطر اون قرص گرفتم و ریزش موم هم داره پله پله کمتر میشه اما هنوز طول میکشه تا درست شه،چون معدمم تازگیا خوب شده

خیلی بهتر شده بتظرم دیگه عادیه اینقد ریزش ولی خب نصف موهامم نمونده دیگه

هورمونی ک نبود؟ ماینوکسیدیل اگه میتونید شروع کنید رویش مجدد میده من ۵ ماه میزنم بیبی هیر دارم ولی ریزشم ادانه داره

هورمونی ک نبود؟ ماینوکسیدیل اگه میتونید شروع کنید رویش مجدد میده من ۵ ماه میزنم بیبی هیر دارم ولی ری ...

باشه امتحانش میکنم ولی موهام دیگ شکرخدا ریزش نداره