2777
2789

در واقع میخوام که میخوام پشت کنکور بمونم ، تراز معدل امسالم سیو میشه یا نمره ها؟ آخه در جریان هستید که امسال به معدل ها خیلی تراز کمی دادن مثلا به معدل ۱۹ سال پیش تراز ۹۹۰۰ داده بودند اما امسال به من با معدل ۱۹.۱۶ ۹۲۰۰ دادن 

ممکنه سال بعد دوباره به این معدل تراز ۹۹۰۰ اینا بدن و من مجبور شم کل دوازدهم رو هم ترمیم کنم؟؟؟؟  یا اگه ۹۹۰۰ بدن به ۱۲ امی ها تراز معدل من هم تغیرر میکنه و افزایش پیدا میکنه؟؟

آخه کل یازدهم رو که مجبوریم ترمیم کنیم 

اگه مجبور شیم کل دوازدهم رو هم ترمیم کنیم که بدبخت میشیم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی سر حرفشون میمونن و فرصت ترمیم نمیدن؟ اگه ندادن چی

چه ربطی به ترمیم داره 

امسال اولین سالی میخوام پشت بمونم 

فرصت هام مونده

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
با توجه به اینکه به نهایی های پارسال تراز جدید دادن احتمالا به تو هم بدن رتبه ات چنده منطقه تون شده ...

جدی میگی؟ چه خوب امیدوارم به منم تراز جدید بدن این خیلی ناعادلانه بود امسال 

شدم ۱۱ هزار منطقه ۲

بجا اینکه بگی در واقع میخوام ک میخوام پشت کنکور بمونم بگو دوازدهمی بودی دیگه😕فکردم ترمیمی بودی.

ببخشید😪😅

میدونی چون تراز سیوی ها اومدن جمعیت زیاد شد تراز بد دادن ایشالله سال بعد بهتر میشه

این تراز سیوی ها که میگی منظورت اینه که تراز کنکورشون سیو بوده یا تراز معدلشون

این تراز سیوی ها که میگی منظورت اینه که تراز کنکورشون سیو بوده یا تراز معدلشون

ببین اگه یادت باشه تو ازدیبهشت تراز نرمال دادن ولی از وقتی که بعد فوت رئیس جمهور فرصت ثبت نام کنکور دادند جمعیت زیاد شد بعد هم تراز سیوی ها اومدن تو تیر امسال گند زدن هم تو نهایی چون عمده جمعیتشون هم تو بازه ۸۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ بوده واسه همین هم به نهایی ها گند زدن هم تراز تیر هم رتبه ها

ببین اگه یادت باشه تو ازدیبهشت تراز نرمال دادن ولی از وقتی که بعد فوت رئیس جمهور فرصت ثبت نام کنکور ...

آره دقیقا همه چی خراب شد اصلا فرمول ترازدهیشون منطقی نیست 

منظورم اینه که به معدل شون تراز جدید داده شد درسته؟

مثلا کسی که سال پیش معدلش ۱۹ ،یعنی ترازش۹۹۰۰ شده بود ،  امسال تراز اونم پایین اومد و شد مثلا ۹۱۰۰ درسته؟

ولی تراز کنکورش بدون تغییر موند و سیو شد 

الان درست متوجه شدم؟

دقیقا همینه

مرسی دمت گرم راستی چند شهریوری؟

۳ تو هم شهریوری هستی ؟ 😍

آره من ۲۲