2777
2789
حالا کافیه تهرانی بگه نیاید تهران سایتو ب خاک و خون میکشنمیگن ارث پدرتون که نیستپس چطور بقیه شهرا ار ...

از تهرانیا کینه قدیمی دارن انگار😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چقد حرفات حق بود .استارتر هم جز همون مسافراس ک گفتین شما

دقیقاً، دیشب یکی میگفت شمالیا میان تهران مسافرکشی بخاطر ده هزار تومن ، گفتم والا خود شمال کل کشور رو تامین میکنه، ده هزار تومنتو بزار جیبت ، دیگه نده شمالیا ، شمالیا شکر خدا محتاج کسی نیستن، کشورمونه همه توش سهم داریم وایه هممون عزیزه، منتی هم سر کسی نداریم ، باید همه به هم کمک کنیم تا کسورمون رشد کنه اما خب توهین و طلبکار بودن دیگه نوبره 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم میگه خنکه و متعادلعاشق هوای اردبیلم من وسط زمستون ادم بره یخ بزنه😂

چون بچه کوچیک دارم پس لباس گرم برمیدارم

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
خب جابجا شین عزیزمقطعا جابجایی یک خانواده راحتتر از کنترل میلیون ها آدمه...بهرحال مردم بخاطر طبیعت و ...

جابجایی یک خانواده نیست نازنین خانوم 

بیشترازچند میلیون ادمای ساکنین شمال دارن اذیت میشن.. مگ فقط ماییم؟ درک کجا رفته

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
اره برای بچه بردار حتماخوش بگذرونید ایشالا 🥰

مرسی عزیزدلم❤️🌹

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
الان مخصوصا شباش سرده

چقد خوب

ممنون عزیز🌹

فقط شمال نیس ک من ماه پیش سمت کردستان بودم اونجا هم کیپ تا کیپ پر بودزشته ادم مهمون نواز باشه خوبه م ...

شمالی ها مهمون نواز هستند اما این رو ببین

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ته فدا....در حد ظرفیت هتل ها، اقامتگاه ها و ویلا های اجاره‌ای اگر بیان مشکلی نیست عزیزم ناراحت نشی ه ...

عزیزم ما چکار کنیم.مشکل مسیولین هستن‌

ماک نمیتونیم بگیم چادر نزن ک . الان توی مجازی دارم ب طرف میگم نیا‌.نمیفهمه .عقلش نمیرسه . حضوری ک بگم پاره میکنن مارو😂😂😂

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
از تهرانیا کینه قدیمی دارن انگار😂

حالا تهرانی اصیل هم باشن و منم منم بزنن خوبه، اکثرا مهاجرن و سیس تهرونی اصیل میگیرن به خودشون ، کسی کینه نداره ، کشور هممونه ، یه عده فکر میکنن از دماغ فیل افتادن و از ما بهترونن ، هیچ فرقی بین هیچکدوم از اقوام کسور نیست، نه کسی بالاتره و نه پست تر، همه یکسانیم چه اون کسی که تو تهران زندگی میکنه و چه اونی که دورافتاده ترین روستا زندگی میکنه هر دو شهروند عادی این کشورند 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃