چقد حرفات حق بود .استارتر هم جز همون مسافراس ک گفتین شما
دقیقاً، دیشب یکی میگفت شمالیا میان تهران مسافرکشی بخاطر ده هزار تومن ، گفتم والا خود شمال کل کشور رو تامین میکنه، ده هزار تومنتو بزار جیبت ، دیگه نده شمالیا ، شمالیا شکر خدا محتاج کسی نیستن، کشورمونه همه توش سهم داریم وایه هممون عزیزه، منتی هم سر کسی نداریم ، باید همه به هم کمک کنیم تا کسورمون رشد کنه اما خب توهین و طلبکار بودن دیگه نوبره
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا تهرانی اصیل هم باشن و منم منم بزنن خوبه، اکثرا مهاجرن و سیس تهرونی اصیل میگیرن به خودشون ، کسی کینه نداره ، کشور هممونه ، یه عده فکر میکنن از دماغ فیل افتادن و از ما بهترونن ، هیچ فرقی بین هیچکدوم از اقوام کسور نیست، نه کسی بالاتره و نه پست تر، همه یکسانیم چه اون کسی که تو تهران زندگی میکنه و چه اونی که دورافتاده ترین روستا زندگی میکنه هر دو شهروند عادی این کشورند
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃