2777
2789
اینو موافقم واقعا شهرداری نباید اجازه بده ک هرجایی چادر بزنن .... ما ک اول میریم زیباشهر ویلا خودمون ...

من موندم تو این گرما چه جوری زنده می‌مونن تو چادر....

ما خودمون بابلسر ویلا داریم.

اما گاهی تو عید که میریم واقعا ترافیکه توی شهر

لب دریا یه ذره جا نیست

آب دریا کثیف و پر از آشغال  لجن 

پارک جنگلی ها پر آشغال

باید کنترل بشه این حجم توریست شمال وگرنه چند سال دیگه هیچی از شمال قشنگ مون باقی نمیمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که بچه تهرانیم و جد و ابادمون اینجان چه گناهی کردیم که کل سال تو ترافیکیم ی بقالی هم بخوایم بریم ...

تهران اصلا قابل مقایسع با شمال نیست ک!!!

تهران ی بحث جداس شمال بحثش جداس 

تهران خودش بزرگه .و ساکنینش زیادن. .و طبیعیه ک ترافیک بلشه .من خودم هیچ وقت پام رو توی تهران نذاشتم‌.و همش شهر خودم بودم ...ولی شهرای شمال کوچیکن نسبتا و ساکنین کمی داره.پس اصلا طبیعی نیست این حجم ترافیک ...

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
فعلا تو داری جوش میزنی ک😐 فککردی مثلا تو بگی نیاید و‌توهین‌کنی به جاییمون بر میخوره ن بخدا... من ال ...

خیلی عجیبه رفتار یه عده

فقط میگی شهرها مال باباشونه که انقد زورشون میاد

برو عزیزم خوش بگذره

ماهم قصد سفرداریم😂به شمال

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
فعلا تو داری جوش میزنی ک😐 فککردی مثلا تو بگی نیاید و‌توهین‌کنی به جاییمون بر میخوره ن بخدا... من ال ...

فعلاا ک تو داری فشار میخوری خانم کوچولو۱

😂😂😂

فقط شمال نیس ک من ماه پیش سمت کردستان بودم اونجا هم کیپ تا کیپ پر بودزشته ادم مهمون نواز باشه خوبه م ...

من بهشون حق میدم

شهرشون جای زندگی شون به لجن کشیده شده

مهمان‌نواز چی باشن؟؟؟؟

کسانی که محل زندگی شون رو دارن از بین می‌برند؟

دقیقا شمال که زندگی میکنی اصلا تعطیلات معنی نمیده جاده شلوغ جنگل و دریا شلوغ ، مغازه شلوغ ،نونوایی ش ...

بخداااا .ولی مسافرا ...دریغ از یک ذره شعورو فرهنگ ..ایتقد همه جارو ب گند کشیدن .تازه طلبکارم هسنن.پرروها

ن گرمه .توروخدا نیاید .شهر پر اشغال و گثبفی و ترافیکه .اینجا بنزینم نداریم از دست مسافرا .خودمون ۵سا ...

خب جابجا شین عزیزم

قطعا جابجایی یک خانواده راحتتر از کنترل میلیون ها آدمه...

بهرحال مردم بخاطر طبیعت و دریا و .... میان و کسس نمیتونه بگه بیاین یا نیاین....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فعلاا ک تو داری فشار میخوری خانم کوچولو۱😂😂😂

ی نگاه ب پیاما کنی میفهمی ک کی داره فشار میخوره و کی از اول در حال فشار خوردن بوده🤣🤣🤣🤣 همین خانوم کوچولو تونسته تورو فشاری کنه تو مجازی🤣🤣🤣🤣

من بهشون حق میدمشهرشون جای زندگی شون به لجن کشیده شدهمهمان‌نواز چی باشن؟؟؟؟کسانی که محل زندگی شون رو ...

بخدا .‌ممنونم ازت مهربون .درسته ک نمیشناسمت و ندیدمت از نزدیک ولی ذات قشنگت از ابنجا مشخصه .

نه هوا اونقدر سرد نشده که لباسای ضخیم برداريد.

امیدوارم از سفرتون لذت ببرید و خاطره ی خوبی بشه براتون🧡

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب جابجا شین عزیزمقطعا جابجایی یک خانواده راحتتر از کنترل میلیون ها آدمه...بهرحال مردم بخاطر طبیعت و ...

کسی*

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤